Business Happening – nyílt napok a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján
2009. jan. 30.

<p>A főiskola Business Happening programsorozatán az érdeklődők a képzési területek az mellett saját személyiségjegyeikről kaphatnak tájékoztatást a grafológustól, a fejvadász cégek bemutatóján pedig már azt is mérlegelhetik hogy a képességeiknek megfelelően mely szakma elvárásaival tudnának legsikeresebben azonosulni.</p>

A nyílt napot szabadon értelmező MÜTF kötetlenebb formában: nyereményjátékok, zene és a 90-es évek reklámjainak társaságában mutatja be a továbbtanulás lehetőségeit, miközben a döntés előtt állók az oktatókhoz és a hallgatókhoz is fordulhatnak tanácsért.

A főiskola nyílt napjaihoz kapcsolódva reklámversenyt hirdetett; miként lehetne felkelteni az emberek figyelmét a MÜTF gyakorlati tudást nyújtó képzéseire, a biztos munkahelyet nyújtó szolgáltatására, a modern eszköz használatát oktató szakjaira és az „egy hallgató” sztereotípiája helyett „A hallgató” eszméjére.

Bárki részt vehet a versenyen, a fődíjakat azonban kizárólag a középiskolák tizenegy, illetve tizenkettedikes diákjai nyerhetik meg. A legtöbb szavazatot elért fotó, videó elkészítőjének a MÜTF a főiskola elkezdését egy laptoppal segíti.

A nyílt nap kezdete: 2009. február 2-án, HÉTFŐN 10.00 órától

(forrás)