Irish Dance Experience
2007. 07. 29. 21:00

<p>Várszínház</p>

The Irish Dance Experience

Catherine Gallagher’s

A táncegyüttes alapítója Cathrine Gallagher 2000-ben érkezett Magyarországra. A 2000/2002-es időszakban az általa vezetett tánciskola legtehetségesebb, amúgy már profesz-szionálisnak számító táncosaiból válogatást rendezett.

A táncegyüttes alapítója Cathrine Gallagher 2000-ben érkezett Magyarországra. A 2000/2002-es időszakban az általa vezetett tánciskola legtehetségesebb, amúgy már profesz-szionálisnak számító táncosaiból válogatást rendezett. Sokan hallhatták előzőleg a Gallagher nevet, hiszen Írország leghíresebb táncosai is ebből a családból származnak. A négy testvér közül a legidősebbik Michael Patrick Gallagher már 12 éves korában világbajnokságot nyert. Jelenleg a Riverdance amerikai csapatának vezetője, szólótáncosa immár 7 éve. A legkisebb George Bernard Gallagher szintén e Riverdance tán-cosa, míg a család „fekete báránya” Barry Jhon Gallagher a Lord of the Dance táncosa. Catherine Gallagher 1997 júliusában csatlakozott a Riverdance Show-hoz.

Catherine Gallagher:

„Úgy érzem, hogy a közönség fiatal új arcokat és lábakat keres az ír tánc produkciók vilá-gában. Michel Flatley, Jean Butler és Colin Dunne nagyon tehetséges táncosok, akik inspirál-tak engem, de most már itt az ideje, hogy megmutassam a világnak a saját kreatív képessége-imet.”

Amennyiben szeretne egy felejthetetlen estét, úgy feltétlenül használja ki az alkalmat és nézze meg ezt az ámulatbaejtő ír sztepptánc produkciót.

Belépődíj: 3000,- Ft

Nyugdíjasoknak: 500,- Ft