Őrző-védő szabadságharcosok a Szeretgomon

Őrző-védő szabadságharcosok a Szeretgomon

2008. 12. 04. 9:35

Új taggal bővült a Szeretgom. Ez mindenkinek öröm, hiszen minél többen vagyunk, annál inkább válik sokszínűvé a társaság. Persze apró szépséghibák mindig akadhatnak. Például az, amikor egy önkormányzatunkhoz igencsak közelálló cégtől érkezik a nem túl jóindulatú látogató. Most épp az UD Zrt. tulajdonosai által létrehozott North Atlantic Protector Kft. – az EVÉD KFT résztulajdonosa – egyik domain nevét kiszolgáló gépről kaptunk egy kedves vendéget. Lássuk miről is van szó!

Tegnap éjjel, nem sokkal éjfél előtt megszületett Agnes_ereszke nevű 1190-es sorszámmal ellátott felhasználónk.

A hely, ahonnan hozzánk érkezett az a 80.64.65.25 IP cím volt.

Önmagában ez nem okozott volna nagyobb izgalmat a társaság körében, ám Agnes_ereszke igen hamar megszólalt. Mondandója tömör volt és velős.

Előre is elnézést az érintettektől, de kénytelen vagyok újra idézni őt. Lássuk mit mondott:

Látok egy fiatalembert ,telve büszkeséggel, ahogy 25 évvel ezelött ifjúgárdát szervezett a Széchenyi téren... Most nyugdíjas, az én fizetésemből, Greiner Úr. Az én gyerekeimtől elvont falatból. Mszp-sként, polemizál, napi 24 órában. Az én fizetésemből. az én gyerekeimtől elvont falatból. Greiner úr, a politikai oldalak magának pillanatnyi megélhetés, semmi más... A tragédia az, hogy naponta 1000-ek válnak munkanélkülivé, maga pedig 44 éves megállapodott nyugdíjas szarkeverö. Dolgozzon végre 44 év után, ragadja grabancon Miavicc Dologtalan Jenö barátját, újkori 3/3-as Cserép cimborát, váljanak le gyurcsányi és szilvási neokommunista-bolsevista mellbimbóiról, és végre dolgozzanak ezért az országért. ha tudnak...

Az ilyenformán kifejtett tömény rágalmazások, legtöbbször a moderáció áldozatává válnak igen gyorsan, ám az 80.64.65.25 IP cím miatt most kivételt teszünk.

Ez az IP a singularity.int2sec.com címre vezet. Innen érkezett Agnes_ereszke.

Az int2sec.com WHOIS – amúgy nyilvánosan elérhető – rekordját megvizsgálva kiderül, hogy ezt a webcímet nem más, mint a mi Strigonium Zrt-nkkel az EVÉD Kft-t létrehozó North Atlantic Protector regisztráltatta. Kapcsolattartóként Loss István van megnevezve.

Loss neve már megfordult a médiában az UD Zrt. megfigyelési botrány kapcsán. Loss Morvai Tamással együtt került feljelentésre az NBH által. Mindketten volt NBH-s dolgozók. Morvai Tamás pedig nem mellékesen a mi városunk EVÉD Kft-jének ügyvezetője. Ez a rövid levezetés, azok számára akik nem járatosak az esztergomi városi cégek ügyeiben mindenképpen szükséges volt ahhoz, hogy átlássuk: az UD Zrt. tulajdonosai által létrehozott North Atlantic Protector Kft. vagy egy ehhez a céghez köthető személy volt az aki az Agnes_ereszke címen a fenti bejegyzést megtette.

A North Atlantic Protector Kft. városunkkal közös céget alapított – egyetlen nappal azelőtt, hogy valakik felgyújtották Meggyes épülő házát és szolgálati autóját. Nem is olyan rég pedig ezt a céget jól fizető városi megbízáshoz juttatta polgármesterünk. Így jogosan gondolkodhatunk el a bejegyzés indítékain.

A mai napig nem érkezett érdemi válasz Meggyes Tamás polgármestertől arra, hogy miért volt szükség az EVÉD Kft létrehozására. Egyetlen nyilatkozatában a következőket mondotta az UD Zrt-ről:

„… a mi ilyen irányú összes kötelezettségünk nyilvános és tisztességes. Például a Munkácsy-kiállítás fegyveres őrzéséhez megfelelő kapacitású cég kellett. Lehetett volna ez más országos hírű cég is. Akkor szerződtünk ezzel a céggel, amikor még semmiféle botrány nem volt, tehát gondolom nem kellett volna előre tudnunk, hogy ebből botrány lesz. (…)Hogy a botrányért meg ki, hogyan felelős, azt meg bízzuk az időre.”

Érzéseim szerint az idő és a fent idézett hozzászólás bebizonyította azt, hogy ki is a felelős és milyen indítékokkal hozták létre a közös tulajdonú városi céget.

Ismételten bebizonyosodhat, hogy közpénzen támadja egy városhoz közelálló cég a civil médiát és Meggyes ellenzékét.

Kíváncsian várom az olyasfajta magyarázkodást, mint ami egy másik városi céghez, az EHÍR Kft-hez köthető botrány kapcsán érkezett a város sajtófelelősétől.

Csak egyetlen mondatot emelek ki belőle: „És remélem, a Meggyes Tamás polgármester állítólagos közpénz-kampányáról szóló elmélet cáfolata lezár néhány itt elindult találgatást, amelyekről bebizonyosodik: ha nem is feleslegesek, de alaptalanok voltak.”

Sajnos újra bebizonyosodott: véletlenek nincsenek.

2009. 01. 09. 22:32

szerintem ha többször átolvassátok, ez a legkeményebb:

"Visszafoglalta 10 autós a parkolót? Ennyire telik? "

hogy is van ez? Ki is vagy te?

nari

2009. 01. 09. 22:01

Nézzétek meg a választási eredményeket és máris látszik a létszám! Azokról nem beszélve akik nem szavaztak mégis támogatják őt!

Ha valóban ennyire népszerűtlen lenne, akkor miért nincsenek kinn az emberek az utcákon? Miért nincsenek petíciók, aláírásgyűjtések, tüntetések?

Hol vannak az engedetlenkedők, elégedetlenkedők?

Visszafoglalta 10 autós a parkolót? Ennyire telik? Ez vicc!!!

2009. 01. 09. 8:32

Helyes!!

2009. 01. 07. 22:04

Nincs evvel semmi baj nari .A te véleményed is egy vélemény a sokközül.Ha őszinte akkor jó tudni hogy őt is kedveli valaki.Egyre nagyobb szüksége lesz az őszinte hívekre .

Eredeti méret

2009. 01. 07. 22:03

Nem érzek semmiféle személyi kultuszt. Egyszerűen elismerem Meggyes Tamás érdemeit.

Ha azt írod, hogy "Eddig bármilyen eredményt elérni csakis Meggyes Tamás polgármester úr volt képes.", az nem egyszerű elismerés. Az maga a tökéletes személyi kultusz megnyilvánulása.

2009. 01. 07. 22:01

nari erről a meggyestamásról áradozik: iwiw.hu

nari

2009. 01. 07. 21:54

Nem érzek semmiféle személyi kultuszt. Egyszerűen elismerem Meggyes Tamás érdemeit. Ugyan úgy mint még igen sokan Esztergomban!

Meggyes eredményei önmagáért beszélnek!

2009. 01. 07. 21:47

Csak annyi, hogy megint jön valaki (valami nari) aki örömét leli a személyi kultuszban.

nari

2009. 01. 07. 21:21

Rémeket láttok. Különben is, mi az érdekes mindebben?

2008. 12. 05. 15:35

Kedves Duzsó! Az együttérzést köszönöm, sajnos nem valószínű, hogy kint leszünk a téren (végre elkészült első közös otthonunkban karácsonyozunk kettesben), de gondolunk rátok szeretettel. :)

2008. 12. 05. 15:26

Hát Drága Ági, nem irigyellek Benneteket. Még a neveddel is visszaél az "ereszke". Megdöbbentem, vajon kinek a mellbimbói érdekelnék jobban a Jánost?!!!!!! Igaz, nem volt kétségem a válasz felől. Ha kint lesztek 24-én délelőtt, megbeszéljük. Lehet, hogy meg fogtok lepődni.

Törölt felhasználó

2008. 12. 04. 14:09

Ami itt Agnes ereszkétöl idézve van az emberi sötétségnek olyan foka amiért kár volt fórumot nyitni.

Nem emiatt nyitódott ez a fórum, hanem amiatt, hogy ismét egy "önkormányzatközeli" cég embere próbája befolyásolni itt a közvéleményt, ráadásképp ilyen szinvonalon.

Nem hiszem, hogy normális dolog ez.

2008. 12. 04. 12:57

Kedves Ági.

Miután időnként engem is kénytelen vagy moderálni, láthatod, hogy nálam is sok minden belefér a szabad vélemény-nyilvánításba. Ami itt Agnes ereszkétöl idézve van, az emberi sötétségnek olyan foka, amiért kár volt fórumot nyitni.

Értem az alap gondolatot, amiért itt maradt ez a szemét, de bárkinek a véleménye is ebben a formában gusztustalan, rágalmazó személyeskedő szemét marad. Ha értékelhető gondolat lenne benne még vitatkozhatnánk is vele, de tartalma nincs, nem lehet vele mit kezdeni.

Az UD Zrt. és az EVÉD Kft. és társai önmaguk karikatúrái. Drága mulatság, de ettől még a létezésük is - moderálva: E. Á. - Nagy vitákra ezen ez oldalon nem szémítok, mert a klinikai eseteket az orvosok is csak konstatálják.

2008. 12. 04. 12:47

Kérem, én fel vagyok háborodva, mert a másik címszó alatt én próbáltam az ereszke Ágnes sanyarú helyzete miatt felemelni szavamat. Ezek szerint feleslegesen, mert az ereszke Ágnes akkor nem is nyomorog és a gyermekei sem nyomorognak a Greiner Úr lóhere miatt, a Miavicc Lyenőről már ne is beszéljünk?

Cserép 3/3-at ezek szerint leválasztották a neokommunista anyatejről, az angyalkás képeslapok viszont az Védegyletnél kaphatók, a KisJézus erősen hasonlít egy bohókás szeretett közszereplőnkre, de mégsem, mert a Védegylet dolga utóbbi őrzése, védése, éjjeli meleg tejecske kikészítése és a háztűznézők távoltartása.

Hát, akkor mégsem lesz gyűjtés... vagy mégis? Olyan izgi lettem, akkor most mit gyűjtenek és kinek a számára?

Ráadásul még csak nem is Ágnes??? Kérem, ez lesújtó.

2008. 12. 04. 10:02

...újkori 3/3-as Cserép cimborát, váljanak le gyurcsányi és szilvási neokommunista-bolsevista mellbimbóiról, és végre dolgozzanak ezért az országért. ha tudnak...

A többiek nevében nem beszélhetek, de az én férjemet (Cserép cimborát) nem izgatják Gyurcsány és Szilvási mellbimbói, azt is tudom róla, hogy mélységesen konzervatív ember - a szó jó értelmében -, és azt is tudom, hogy reggeltől estig dolgozunk ezért az országért, mert tudunk és akarunk...

2008. 12. 04. 9:56

Ugyanez az IP cím szolgállja ki az udrt.hu-t is...

Megint lesz dolga az ügyvédemnek.