Javaslatok 2009-re
2008. nov. 11.

<p>A képviseleti demokrácia nem merülhet annyiban ki, hogy négyévente elmegyünk és szavazunk valakire, akiről jó esetben tudjuk, hogy kicsoda és milyen színekben indult a kegyeinkért. Saját magunknak is beleszólást kell kikövetelni a döntések előkészítésébe és abba, hogy a minket képviselők valóban a mi érdekeinket helyezzék előtérbe.</p>

Képviselőinket levélben kereste meg a város polgármestere.

A képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési szabályzatáról szóló 18/2004.(IV.29.) esztergomi ör. rendeletünk 8. paragrafusa alapján kérem, hogy a Képviselő-testületünk 2009.évi munkatervéhez állítsa össze javaslatait.

A konkrét javaslatokat a napirendi pontok tárgyának, előterjesztőjének, az előkészítésért felelősöknek és a napirendre tűzés javasolt időpontjának (hónap) megjelölésével 2008. november 25-ig a Városháza polgármesteri titkárságára szíveskedjen írásban eljuttatni.

Ne maradjunk ki mi sem a jóból! Javasoljunk témákat 2009-re képviselőinknek! Mivel számukra fontosak vagyunk, így biztosan napirendre is tűzik majd azokat!

Mottó: "A huszonhárom képviselő mindegyike azon dolgozik, hogy Esztergom városában minden intézkedés törvényesen menjen végbe, és döntéseivel választói akaratát juttassa érvényre."

(forrás)