Esztergom helyzetbe hozta az UD Zrt. volt vezetőit

Esztergom helyzetbe hozta az UD Zrt. volt vezetőit

2008. 10. 27. 9:07

Igencsak jövedelmező munkát kínál Esztergom önkormányzata egy az UD Zrt.-hez köthető kft. számára: a cégre bízná a város gépkocsiparkjának üzemeltetését. Ehhez a képviselőtestület döntése alapján pénzt és létesítményeket is kapnak.

A részletekért katt ide: nol.hu

2008. 11. 02. 17:42

Tisztelettel kérdezném ,hogy mi köze van ezeknek az UD Zrt-hez .Én meghalgatom mindenkinek a véleményét ez ügyben de az anyázásra nem vagyok vevő.Azért mert valaki utálja a Szeretgomot nem kell rögtön Petrófóbiába esni.Az Ő véleménye ez a miénk meg más,Ő igy adja elő mi meg másként.Személyeskedésre nem fontos személyeskedéssel felelni.Időnként nálam is becsúszik egy egy mondat ,de nem vagyok rá büszke. Kedves Petró . Én utálom a Népszabadságot ,ezért nem publikálok benne,és egyetlen barátnőmnek sem írtam két búcsulevelet.Várom mindenki véleményét UD Zrt ügyben, száp estét és jó szurkolást az F1-hez mindekinek.

2008. 11. 02. 9:07

Szerintem az emberek - általában - önmagukat hiteltelenítik...

Például azzal, hogy az írásban, nagy nyilvánosság előtt tett ígérteteket nem tartják be...

és ez nem személy ( nick-név ) függő, tehát így gondolom(nám) akkor is, ha bármely oldal bármelyik szereplője tenné...

Másrészt azzal is hiteltelenítik önmagukat, ha másokat olyan dolgokért támadnak, melyeket saját maguk is ''elkövetnek''

Prekoncepciók és személyeskedések gyűjteménye ( a teljesség igénye nélkül ):

HITELTELENÍTENI próbál itt másokat, a maga szegényes idegen nyelvi eszközeivel.

göregábort vajon ki fizeti az ilyen beszólásokért?

Én pedig annak voltam szem- és fültanúja, hogy egy 50-60 év közötti pofa, ha jól tudom Rafael Balázs a neve (talán te voltál???) magából kikelve, artikulátlan hangon felkiáltott a teremben,

Láposi Elza és fórumos mszps párttársai utóbbi szeretgomos fejtegetése is lényegében csupán újabb egyoldalú tematizálási lehetőség egy helyi beruházás előzetes hiteltelenítésére...

Felhívnám kedves inlineman és az összes többi szeretgomos, mások mondandóját utólag sajátosan tematizálgató figyelmét,

Miavecz Jenő és fórumos baráti köre is képes lesz egyszer majd felfogni!!!

Erre az imént megszólaló Becő jó példa lehet (kételkedőknek ajánlott olvasmány a Szent István gimnázium körüli mizéria idején írt egyes, mások szavait sajátosan "kiforgató" értekezései), aztán megemlíthető még többek között Bejó, Miavecz Jenő és nem utolsó sorban Göregábor is. (elnézést, ha kihagytam volna valakit...)

göregábor az ünnepelt sztár, akkor valószínűleg stílustalan, alpári 'femininhalmaza' és 'rohadt kommunistázása' a zsinórmérték.

erre eddig csak göregábor vetemedett közülük…

szűklátókörű szeretgomos szemléletmód is. Sajnos az is egy teljesen téves logikán alapul…

Aki a Széchnyi téri 'szerencsés' helyett önmaga is inkább Párkányba jár át fagyizni a 'törökhöz' (a "szerencsétlen" helyi 'szamos' cukrázdáról nem is beszélve), attól mi mást is várhatna az ember?

Te pedig vezesd tovább Kecskemétről vagy Esztergomból vagy akárhonnan igazságos Mátyásként e fekete sereget a helyi diktatúra ellen! Nagyon sok sikert kívánok hozzá!

Csomor Úr, most hogy már te is tudhatod a nevemet, akkor talán már nekem is válaszolsz a neked itt feltett kérdéseimre? :))

VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK!

Miért írok ide, lealacsonyodva egy olyan portál szintjére, ahol a fórumozási credo alapszabályai ellenére ilyen stílustalan személyeskedően vádaskodó írások jelenhetnek meg folyamatosan egy másik fórumozóval kapcsolatban? Igazuk van János. A továbbiakban már biztosan nem fogok ide írni! És már olvasni sem fogom a portálodat.

Mivel a fentiek nem az adott fórum témái, csupán egy személyeskedő, másokat folyamatosan minősítő és prekoncepciók által vezényelt személy fanyalgásaira történő válaszok, így elnézést kérek mindenkitől, hogy ide írtam, de itt szólíttattam meg....

2008. 11. 01. 8:18

A továbbiakban már biztosan nem fogok ide írni! És már olvasni sem fogom a portálodat.( Petró )

????????????????

Eredeti méret

2008. 10. 31. 20:33

Köszönettel tartozunk az egyik esztergomi zugfirkásznak, hogy leírta Meggyes október 16-i testületi ülésen elhangzott agymenését az UD-vel meg az egész megfigyelési botránnyal kapcsolatban. Azért egy "apró" bakit vétett, ugyanis ezt írja: "És most nézzük, mit mondott Meggyes Tamás polgármester, forrásunk az ETV." Emlékezetem szerint azon a testületi ülésen nem működött a szavazógép, ezért a jegyzőkönyvet az ETV felvétele alapján készítették el. Nehezen hihető, hogy firkászunk nekiállt leírni a szöveget, inkább valószínűsíthető, hogy ő már megkapta készen a városházáról...

Nyíri Attila kérdései az UD esztergomi kapcsolatairól szóltak. Meggyes "válaszában" ezek voltak a jellemző szavak: Valutaalap, Világbank, Brüsszel, Böszmeelnök, EU, Putyin-doktrína, Oroszország, KGB, Malév, Strabag, OMV, MOL, GAZPROM, orosz-osztrák harapófogó, 1848, magyar függetlenség, magyar gazdaság, Szilvásy úr, Nemzetbiztonsági Hivatal, OTP magyar nemzet szabadságharcosai, NATO.

Szerintem ki lehetne írni egy pályázatot, hogy valaki ezekből a szavakból össze tud-e állítani egy olyan választ, amely Nyíri Attila kérdéseire ad feleletet... Az első díj lehetne egy hét pihenő egy csendes helyen ;)

De hogy mindenki tisztán lássa, hogy polgármesterünk mennyire nem ismeri az elmúlt időszak történéseit, ide illesztek két jellemző mondatát:

Laborcz Sándor kinevezésével kapcsolatban ezt mondotta:

A NATO komoly biztonságpolitikai kockázatnak értékelte egy volt KGB-növendék NBH-s igazgatói kinevezését.

Emlékezetem szerint a NATO semmilyen kockázatnak nem értékelte ezt.

A lehallgatásról meg így elmélkedik:

Tehát nekem azt lehet olvasnom az interneten, hogy lehallgatott parlamenti képviselők miket beszélgetnek és ezek a képviselők nem kapnak értesítést arról, hogy a titkosszolgálat őket lehallgatja, ez szerintem olyan bűncselekmény-sorozat, ami vissza fog hullni Szilvásy úr meg néhány NBH-s tiszt fejére.

Az az aprócska tény, hogy senki nem hallgatott le parlamenti képviselőket, ergo nem is volt miről értesíteni bárkit is, őt nem zavarja. Úgy van vele, hogy nem a tényekről mondok véleményt, hanem a véleményemhez kreálok "tényeket".

Mindazonáltal bár többször is elolvastam a beszédet, nem sikerült rájönnöm arra, hogy annak mi köze van az UD Zrt.-hez kötődő North Atlantic Protector Kft. esztergomi vonatkozású ténykedéséről feltett kérdésekhez :-((((((

Törölt felhasználó #43

2008. 10. 29. 20:07

Meggyes most: "a MOL vagy az OTP érdekében, mellett fellépő biztonsági cégek, ha úgy tetszik, a magyar nemzet szabadságharcosainak tekinthetők, nem pedig bűnözőknek. Az az NBH, amelyik a magyar tulajdonú nagyvállalatokat odalöki az orosz tőkének, azt pedig nemzetáruló megközelítésnek érzem"

Knapp nem is olyan rég: "Ha nem sikerült az elmúlt éveken, számtalan koholt, gazember módjára kiötölt büntetőfeljelentésekben legyűrni, akkor családját kell célkeresztbe venni. Ketrecbe zárt hiénák vadságával támadnak, felhasználva a Gyurcsány-Apró klán által újratelepített KGB-t, a bukott liberálisokkal vadházasságban élő Moszad-ot, és az állami támogatásokon, rabló multipénzen élő helyi vállalkozók maffiakapcsolatait."

2008. 10. 29. 17:38

Szeretlek Ági!!!!!!!!!!! De ne moderáld ki, mert s-betűvel kezdődik. A János majd megbocsát!

2008. 10. 29. 17:31

Hogy teremthetnénk flottát, amikor a tomika is könyöradományból kapott Suzukit!?

Az az egy az egész városi járműpark?.)) Csak mert akkor a most elkölteni kívánt pénzt költhetnék autóra is, pl. egy ilyen tuti kijönne belőle: www.maseratidealers.com , jutányos áron biztosítanék neki tárolóhelyet.:)))))

2008. 10. 29. 17:16

Akincilar, te kis naív. Hogy teremthetnénk flottát, amikor a tomika is könyöradományból kapott Suzukit!?

2008. 10. 29. 17:12

off

A számomra legkedvesebbek sz-betűs szavait is muszáj kimoderálnom, duzsó! Ne hidd, hogy nem bírlak. :)

on

2008. 10. 29. 17:09

Jól van van Ági látom éber vagy! Figyeltek engem? De igazatok van, mert ganaj vagyok!

2008. 10. 29. 16:52

Az összegből a tervek szerint a városi zrt. 40 millió forinttal tőkét emel majd az Evédben, amely két telephelyet, gépjárműállomást, autószerelő műhelyt hoz létre a városban. Irodájuk is lesz – ha minden igaz – egy városi tulajdonú ingatlanban; így a város összesen több mint 200 millió forintot tervez invesztálni a biztonsági cégbe. A tervek szerint eladják az önkormányzati járműparkot az Evédnek, majd a város visszabérli – írta a hetilap.

Tudja valaki, hogy mekkora és milyen állapotú járműparkja van városnak? Szükség van autószerelő műhelyre? Érdekes tendencia, hogy a cégek, szervezetek legtöbbje a profiljukba nem illő feladatokat kiszervezi, alvállalkozókkal végezteti el ( valószínűleg azért, így drágább és szeretnek rosszul járni). A befektetett pénz mikorra térül meg? Nem lenne olcsóbb megtendereztetni az egészet és egy flottakezelésben jártasabb cégre bízni? Persze tudom tudom értéket kell teremteni és a befektetett összeg az elkészülés pillanatában megtérül, de lehet, hogy nem ártana elgondolkodni.:))

Az meg tényleg humoros, hogy a városnak kettő biztonsági cége van, abból az egyik takarít a másik pedig autókat üzemeltet.)))))

2008. 10. 29. 16:40

Amúgy meg nem midegy, orosz vagy német pénzből kászálódunk ki a sz- moderálva: E.Á. -ból?! Egyik sem fog internacionalista segítséget nyújtani!!!! És mindegyik megkéri az árát. Még az általunk megválasztott megélhetési politikusok is!!!

Törölt felhasználó #43

2008. 10. 29. 16:36

Bejó, ez marhajó!!! Ezt az anyák napi szállóigét még nem hallottam!!!

2008. 10. 29. 14:23

Valaki végighallgat egy ilyen törtzénetet és nem csapja rájuk az ajtót végleg? Az jut eszembe, hogy "cinkos aki néma". Ezek szét -moderálva: E.Á.-ják a várost az ellenzék meg elmegy telefonálni. Hát ez k........jó. Nem igaz, hogy ezt tűrni kell és nem lehet semmit tenni. Szép, szép a liberelizmus, de áljunk már meg egy polgári szóra. Ekkora ellenállással 2010-ben nagy előny nem lesz.

Ilyen esetben nemmel szavazni elég gyenge történet , ennél azért több kéne.

Törölt felhasználó #43

2008. 10. 28. 21:32

az újságnak identitás zavara van... pl.

Törölt felhasználó #43

2008. 10. 28. 21:17

Amúgy most zavarban vagyok mint Ádám anyáknapján...

Mit jelenthet az, ha a Magyar Nemzet ír Esztergom UD-s kapcsolatáról???

Mert a mai újság megtette.

Törölt felhasználó #43

2008. 10. 28. 19:48

Ez az ember nem csak náthás, hanem más fejbaja is lehet. Szerintem.

2008. 10. 28. 17:11

"A mai uralmi rendszereket az jellemzi, hogy hazugságaikat nem is akarják feltétlenül elhitetni, csak feltétlenül elfogadtatni. Minden katonai fegyvernemnek azt kell énekelni magáról, hogy ő a legkülönb, anélkül hogy bárki elhinné; minden állampolgárnak azt kell vallani az államfőről, hogy bölcs, hős, jótevő, anélkül, hogy bárki elhinné; és így tovább.

Immár egy hihető hazugság is elérhetetlen magaslat. Gödörben vagyunk, lejjebb a béka ülepénél. "

Eredeti méret

2008. 10. 28. 17:05

A sajtófelelős az MTI kérdésére elmondta, hogy az esztergomi önkormányzat korábbi vagyonvédelmi cégét, a Sectetar Kft.-t "profiltisztítás miatt kizárólag az önkormányzati intézmények takarítási feladataival bízzák meg. Emiatt szükség volt egy új, vagyonvédelemmel foglalkozó cég megalapítására".

Hát ilyen nincs! Létrehozok egy vagyonvédelmi céget, amelyet később átalakítok takarító vállalkozássá, majd szervezek egy újabb vagyonvédelmi céget...

Ezek tényleg hülyének nézik az embereket!!!!

A polgármester kijelentette: "a MOL vagy az OTP érdekében, mellett fellépő biztonsági cégek, ha úgy tetszik, a magyar nemzet szabadságharcosainak tekinthetők, nem pedig bűnözőknek. Az az NBH, amelyik a magyar tulajdonú nagyvállalatokat odalöki az orosz tőkének, azt pedig nemzetáruló megközelítésnek érzem"

Mondja ezt az UD Zrt-vel kapcsolatos kérdésekre válaszolva.

Orvos mikor látott, Puci?

2008. 10. 28. 16:56

A polgármester kijelentette: "a MOL vagy az OTP érdekében, mellett fellépő biztonsági cégek, ha úgy tetszik, a magyar nemzet szabadságharcosainak tekinthetők, nem pedig bűnözőknek. Az az NBH, amelyik a magyar tulajdonú nagyvállalatokat odalöki az orosz tőkének, azt pedig nemzetáruló megközelítésnek érzem".

Ha úgy tetszik, akkor az NBH-tól lehallgatási bizonyítékokat eltulajdonító cég egy terroristaszervezetnek is tekinthető, nem pedig szabadságharcosnak. Egy terroristaszervezetet pénzelő önkormányzat ebben az esetben minek tekinthető?