Mégis van közpénz-kampány?

Mégis van közpénz-kampány?

2008. 09. 18. 11:41

Takács István az önkormányzat sajtóreferense alig egy hónapja adta tudtunkra, hogy az E-HÍR Kft-t érintő botrány miatt két embertől megválik a cég. Az érintettek szerződését szeptember 15-i dátummal bontották fel. Városházi informátoraink szerint azonban a két személy újra a cég állományát erősíti.

Takács István sajtóreferens még augusztus közepén így fogalmazott (kiemelés tőlem):

Az önkormányzat által fenntartott, az adófizetők által eltartott rendszereken nincs helye ilyesminek . Sem az önkormányzat mellett, sem ellene, sem a polgármester és többsége, sem az ellenzék melletti érvelést vagy véleménynyilvánítás nem kívánatos a közpénzen fenntartott hálózatokon.

Több összeesküvés-elmélet is megjelent a szeretgom oldalain. Remélem, híveiknek hitét megingatja az a bizonyosság, hogy felelősségre vonását nem kerülheti el az, aki ilyen helyzetbe hozza az Önkormányzatot a nyilvánosság előtt.

A két érintett szerződésének utolsó napján a következő fórumbejegyzés került ki a Szeretgomra:

"(dödölle) az Takács István igen, a Takácsnak a keze amíg benne van itt az egész mindenben addig itt soha nem lesz jó világ és jó dolog (...) Ezt mindenki tudja. Én azt mondom büntessék is meg, mert k***ra ráférne, hogy a fejéhez kapjon. (..) (hogy a blogokat ő írja) Ezt mindenki tudja, most ezzel én nem árulok el titkot. (...)"

Az idézet a beíró szerint a botrányban érintett és "kirúgott" egyik személytől származott, aki a beszélgetés további részében kijelentette, hogy ezen állításait egy esetleges bírósági tárgyaláson is felvállalta volna, nem áll szándékában hamisan tanúzni volt munkaadói kedvéért. Az idézet közzétételének másnapján (egy nappal a szerződésbontásuk után) kaptuk az információt: a két személyt továbbra is közreműködőként foglalkoztatják.

Reméljük mindez mit sem változtat az érintettek szándékán, és az ügy nyomozati, valamint bírósági szakaszában a rendőrség és az ügyészség változatlanul számíthat segítségükre az igazság felderítésében.

Törölt felhasználó #43

2008. 09. 18. 20:33

Szolgálati közlemény

Knapp Jánosnak üzenem: ha mi most torpedót játszanánk, akkor ez a lövésed most mellé ment.

Sz.r ügy.

Törölt felhasználó #43

2008. 09. 18. 14:14

14:12 perc van az én órámon.

A log szerint ebben a hónapban 4152 oldalt töltöttek le tőlünk az www.esztergom.hu szerveréről érkező látogatók.

Legutóbb : 2008 Szept 18 - 13:48 -kor néztek be hozzánk és nem érezték szükségét annak, hogy megszólaljanak.

2008. 09. 18. 13:46

Meg ide is:

www.fn.hu

2008. 09. 18. 12:49

Az érintettek szerződését szeptember 15-i dátummal bontották fel.

Szeptember 15-én felbontották, szeptember 18-án meg újat kötöttek. Biztos nem találtak a feladatra képzettebb és jobb szakembert:)

Törölt felhasználó #43

2008. 09. 18. 12:09

Nos, kedves dödölle?