Katalina kérdezte egy topikban: ki az a Durzák Anna?

Katalina kérdezte egy topikban: ki az a Durzák Anna?

2008. 09. 02. 17:06

Én itt szeretnék válaszolni a kérdésére, a teljesség igénye nélkül.

Kicsoda Durzák Anna? Ő egy nagyszerű EMBER és egy nagyszerű PEDAGÓGUS egy személyben! Aki hallotta és látta az általa vezetett Szent István Gimnázium énekkarának műsorait, aki látta és hallotta az általa szervezett Adventi hangversenyeket, aki látta és hallotta az Ő rendezésében bemutatott jó színvonalú színi előadásokat az említett gimnáziumban, az tudhatja igazán mit jelent az a szó, hogy humanizmus! Higgyék el nekem, nagyon sok diák és szülő gondol rá szeretettel és tisztelettel! Köszönöm Durzák Annának azt, hogy a gyermekeimet mindig emberségre és szeretetre tanította! Nagyon fog hiányozni nekem, és hiszem, hogy még nagyon sokaknak! Kívánok számára hosszú és tartalmas életet nyugdíjas napjaira is!

Tisztelettel: Zsákovits Ferenc

2008. 09. 02. 22:55

Sajnos nem ismerem Durzák Anna tanárnőt, de az én szívemet is megmelengette ez a sok szép őszínte szerető és elismerő szó. Kívánom, hogy minél hamarabb, minél több ilyen szó kerülhessen erre a honlapra! Hol vagytok jövő kiválóságai? Ismeretlenül is jó egészséget és békés nyugdíjas éveket kívánok !

2008. 09. 02. 22:19

... és ha hallottátok volna, hogy a kenuban evezve, 35 fokos rekkenő hőségben, több napi sátorban alvás után milyeneket énekeltünk...

Kedves Ancsika! Aki eddig nem ismert, annak úgyis mindegy, hiába magyarázzuk. Aki ismer és szeret, úgysem felejt el. Nyugodt, szép napokat kíván Neked egy " szadista kormányos"

2008. 09. 02. 21:11

Két gyermekem okán a legnagyobb tisztelettel csatlakozom Zsákovits Ferenc által írt méltatáshoz,és jókivánsághoz! Azt gondolom,hogy az utódjának igencsak megkell majd dolgozni,ha a szinvonalat tartani akarja. Gyerekek érdekében remélem ez sikerülni fog neki! Köszönjük DURZÁK tanárnő! Hajrá az Utódnak

2008. 09. 02. 20:44

Ha már Helikon. Én, mint az énekkar tagja szeretném még kiemelni, hogy Horváth Krisztina és Erdős Attila egyéni minősítést kaptak. Kriszti arany fokozatot szavalásból és Attila ezüstöt zongorából. Durzák Tanárnő őket is segítette.