meggyesahibas
Közélet
2008. aug. 30.

<p>Vannak az életben olyan pillanatok, amikor az ember azt érzi, hogy az a bizonyos fagyi visszanyalt. Valószínűleg a Fidelitas esztergomi csoportja is hasonló érzésekkel küzdhet jelenleg, amikor az új <a rel="nofollow" href="http://meggyesahibas.blog.hu">meggyesahibas.blog.hu</a> oldalt olvassa.</p>

„Mára mindenki számára világossá vált: a Meggyes Tamás „polgári” frakciója a kudarcok frakciója. Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek. Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az oktatástól a közlekedésen át egészen a többnapos turizmus megvalósításáig.” – ezekkel a mondatokkal kezdődik a blog első bejegyzése. Mielőtt ifjú barátaink szívükhöz kapnának és felháborodottan kezdenék csapkodni az asztalt: a bejegyzés szövegezése tökéletesen ugyan az, mint a gyurcsanyahibas.blog.hu oldalon. Csak a név változott.

Nem is kellett túl sokat változtatni az esztergomi blog létrehozóinak semmin, hiszen Meggyes a képmutatásával és hangzatos látszatintézkedéseivel méltó társa lehet az országos mintának.

A blog a meggyesahibas.blog.hu weblapon található, létrehozói pedig a meggyesahibas@gmail.com email címen várják a városlakók ötleteit, észrevételeit.

(forrás)