Elbocsátott köztisztviselőket alkalmazna a Suzuki

Elbocsátott köztisztviselőket alkalmazna a Suzuki

2006. 07. 24. 21:43

A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi üzemébe elsősorban mérnöki végzettséggel rendelkező egykori állami alkalmazottak jelentkezését várja - közölte az autóipari társaság hétfőn közleményben.

A vállalat menedzsmentje úgy véli, hogy a köztisztviselők és közalkalmazottak speciális tudása számukra "kincset érhet". Ők azok, akik tapasztalataik révén képesek átlátni a nagy rendszereket, és dolgozni tudnak egy bonyolult szervezetben is - olvasható a közleményben.

A lehetőség gyakorlati megvalósítása érdekében a cég közös fejlesztésről kezdett tárgyalni egy ingyenesen elérhető online munkaerő-közvetítő portállal. A cél az, hogy az oldalon belül létrejöjjön egy speciális, köztisztviselőknek és közalkalmazottaknak szóló oldal, ahol az elbocsátott alkalmazottak magukat regisztrálhatják, illetve ahol a nekik szóló állásajánlatok között válogathatnak.

A Suzuki esztergomi üzemében szeptemberig a jelenlegi 4100 munkavállaló mellé további 300 felvételét tervezik.

mfor.hu

2006. 07. 24. 23:24

ok, én meg jobban figyelek, és átírom ha észreveszem...:)

2006. 07. 24. 22:41

Kata írta: Joel, kb 8x próbáltam felvinni ezt a cikket, de visszadobta hibaüzenettel.. Minden rovat ki volt töltve. mi lehetett.???

ő és ű betűk - copy&paste közben átválthatnak kalapos o es u-re és emiatt adatbázisba beírásnál jön egy conversion exception (latin1-es betűket nem tudja a latin2-es adatbázis kódlapra konvertálni a jdbc driver). Kitalálok valami automatizmust az átkódolásukra...

2006. 07. 24. 22:11

Joel, kb 8x próbáltam felvinni ezt a cikket, de visszadobta hibaüzenettel.. Minden rovat ki volt töltve. mi lehetett.???