Dunaparti Futópartik - éjféli teleholdfutam
2007. 07. 28. 22:00

Dunaparti Futópartik - éjféli teleholdfutam

Médiatámogatók: www.szeretgom.hu, Esztergom TV, Kék Duna Rádió, Hídlap

Támogatók: KIRCHHOFF-Hungaria Kft., Aquasziget Esztergom, ING Dunakanyar Igazgatóság,PólóSarok, Richter Gedeon Nyrt., Dolce Vita Sütibolt, Városháza Étterem Budapest.

Időpontok: Március 25. 10:00 – Május 13. 10:00 – Szeptember 9. 10:00 – Október 28. 10:00Július 28. 24:00 (éjféli teliholdfutam)A verseny helyszíne és időpontjai árvíz ill. a globális felmelegedés okozta nyárihóviharok függvényében változhatnak J

Versenytávok: 4 km, 10 km és 20 km (az éjféli futamon nincs 20 km!)

Helyszín: Kerékpárút Rajt - Cél: Erzsébet-park.

Frissítés: Célban víz, tea (időjárásfüggően meleg vagy jeges), gyümölcslé,a 10 és a 20 km fordítóinál víz, tea, szőlőcukor, banán.

Időmérés: NO CHIP! Órát hozzatok! Azért lesz nekünk is :)

Nevezési díj: Előnevezés esetén: 300 Ft/futam a versenyeket megelőző péntekig,szombaton és a helyszínen 400 Ft/futam.Lehetőség van mind az öt futamra előnevezni az első futamon 1400 Ft-ért.Előnevezni az Információ-nál megadott E-mailen vagy telefonszámon(SMS-ben) a következő adatok megadásával:Táv, Név, Szül. idő, Egyesület vagy iskola, Pólóméret, E-mail címElőnevezetteknek a pénz befizetése a helyszínen történik.Az Esztergomi Futóművek tagjainak az indulás ingyenes!

Díjazás: A versenysorozatban részt vevő minden induló egyedi, emblémázott pólót kap 3 teljesített forduló után. Az öt fordulóból a három legjobb idő összesített eredményei alapján távonként, nemenként és korcsoportonként az 1-3 helyezett oklevélben, éremben és tárgyjutalomban részesül. Minden forduló után ajándéksorsolás, tárgyjutalmak!!Korcsoportok: 12 év alattiak - 12–18 évig - 18–40 évig - 40 év felettiekKülöndíj: mind az öt futamot teljesítőknek, a legfiatalabb és a legöregebb résztvevőknek.Eredményhirdetés az ötödik futam után.

FONTOS!: - A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt!- A 20 km-es távon csak a 14. évüket betöltött versenyzők indulhatnak!- Az éjféli futamon fényvisszaverő mellény viselése kötelező! Elöl fehér, hátul piroslámpa viselése javasolt, a legjobban kivilágított versenyzőt külön díjazzuk!- A verseny a kerékpárúton zajlik, tehát a kerékpárútra érvényes KRESZ szabályokérvényesek: a kerékpárosoknak mindig elsőbbségük van!!!- A rendezvényeken csomagmegőrzést biztosítunk, értékmegőrzést nem vállalunk!

Információ: Érdy Gábor 20-913-7189 vagy gerdy@citromail.hu

2007. 07. 09. 14:59

Versenykiírás (IDŐPONTVÁLTOZÁS)

Mottó: „Az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik!”

Dunaparti Futópartik 2007 III. forduló Július 28. 22:00 óra (éjjeli teliholdfutam)

Rendező: Esztergomi Futóművek

Médiatámogatók: www.HUNRUN.com, www.szeretgom.hu, Kék Duna Rádió, Esztergom TV, Hídlap, 24óra

Támogatók: KIRCHHOFF-Hungaria Kft., Aquasziget Esztergom, Richter Gedeon Nyrt., Magyar Suzuki Rt., Városháza Étterem Budapest, ING Dunakanyar Igazgatóság, PólóSarok, Dolce Vita Sütibolt.

Versenytávok: 4 km, 10 km

Helyszín: Kerékpárút Rajt - Cél: Erzsébet-park.

Frissítés: Célban ásványvíz, tea, a 10 km fordítónál víz, szőlőcukor.

Nevezési díj: Előnevezés esetén: 300 Ft/futam a versenyt megelőző péntekig, szombaton és a helyszínen 400 Ft/futam. Előnevezni az Információ-nál megadott E-mailen vagy telefonszámon (SMS-ben) a következő adatok megadásával: Táv, Név, Szül. idő, Egyesület vagy iskola, E-mail cím Előnevezetteknek a pénz befizetése a helyszínen történik. Az Esztergomi Futóművek tagjainak az indulás ingyenes!

Díjazás: Minden induló egyedi, emblémázott ajándékot kap!

FONTOS!:
- A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt!
- Kerékpáros v. motoros felvezetést biztosítunk.
- Fényvisszaverő mellény viselése kötelező! Elöl fehér, hátul piros lámpa, fényvisszaverő prizma, fényrudak viselése javasolt.
- A legjobban kivilágított versenyzőt külön díjazzuk!
- A rendezvényeken csomagmegőrzést biztosítunk, értékmegőrzést nem vállalunk!

Információ: Érdy Gábor 20-913-7189 vagy gerdy@citromail.hu

Az első két forduló képei: www.picasaweb.google.com/Runegom