A jó gazda - avagy nem zörög a haraszt...

A jó gazda - avagy nem zörög a haraszt...

2008. 06. 25. 13:04

Miközben a hangzatos "Gondozott Zöldsávok Elismerése Céljából Felállított Ideiglenes Jutalmazási Bizottság" járja fényképezőgépével a várost, az önkormányzati tulajdonban lévő telkek egy része igencsak gondozatlan állapotban van.

"Már 629 napja nem tudjuk, miért érdeke Esztergomnak megvenni Németh József alpolgármestertől 18 millió 626 ezer forintért a Dobogókői úti nadrágszíj telkét, és azt 17 millió 250 ezer forint értéken kijelölni értékesítésre" - írja az egominfo.hu.

Ez a jóárasítva 18,6 millióba került telek jó példája lehet annak, hogy miképpen gondoskodik az önkormányzat a tulajdonába került területekről.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy míg a városi tulajdon ilyen állapotban van, addig például a Panel Programban résztvevőket még a közterületek zöldfelületeinek gondozására kötelezik az állami támogatásért cserében.

Törvényi kötelezettség a parlagfű-mentesítés. Vajon az önkormányzat ezen kötelezettségének eleget tett ezen a telken?

Sajnos a nagy gaz miatt nem tudjuk ezt megállapítani.

További fotók: szeretgom.hu

2008. 06. 25. 21:47

Nem tudom kinek a tulajdona a Montágh iskola után a Dobogókői út és Schweidel út közötti terület. Jelezném, hogy már itt is megjelent a parlagfű, bár most még elveszik az embernagyságú gazban. Az elmúlt évi kazlak, " megspékelve" az itt tevékenykedők által elfogyasztott víz pillepalackjaival, egyéb szemetével, szintén a területen várják sorsuk jobbra fordulását.

Törölt felhasználó #43

2008. 06. 25. 14:06

Eredeti méret

2008. 06. 25. 13:26

Nem fanyalogni, nem fényképezni, nem kérdezni: kaszát ragadni!!!

(Mert kikapsz...)