Permetezve, megfenyegetve
Közélet
2008. ápr. 29.

<p>A Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Magyar Gárda Komárom-Esztergom megyei Klapka György szakasza közös rendezésében április 26-án, szombaton nemzeti radikális hétvégét tartottak Esztergom városában a volt Labor MIM sporttelepen.<br/> Egy a rendezvényen történt eseménnyel kapcsolatban a MÖM az alábbi hírt juttata el hozzánk, amit változtatás nélkül közlünk.</p>

A Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Magyar Gárda Komárom-Esztergom megyei Klapka György szakasza közös rendezésében április 26-án, szombaton nemzeti radikális hétvégét tartottak Esztergom városában a volt Labor MIM sporttelepen.
A jó hangulatú rendezvényt egy sajnálatos esemény árnyékolta be, permetlét kaptak a rendezvényre érkezők. A gyermekekkel kilátogató, étkező emberek felháborodása érthető volt, de úgy gondoltuk ez csak a balszerencse számlájára írható.
A mai napon jóhiszemű véleményünket át kellett formálni, mert az Esztergomi Zöldfelület-gondozó és Útfenntartó Kft. ügyvezetője tanúk jelenlétében lekommunistázta a MÖM-öt és a Magyar Gárdát. Becsületsértő kijelentései mellett megfenyegette a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnökét a piaci kereskedők demonstrációján elszenvedett évekkel ezelőtti állítólagos sérelme miatt.
Kovács Géza elmondta, fogalma sincs róla, hogy kivel lehetett konfliktusa, ki ez az ügyvezető, de ezek után most már a mozgalom és a gárda tagjai is kíváncsiak, ki permeteztette le a nemzeti érzelműeket.
A fényképeket, a tanúk által elmondottakat a Magyar Önvédelmi Mozgalom Jogi Bizottsága vizsgálja és megteszik a szükséges lépéseket.

Magyar Önvédelmi Mozgalom

2008. április 28.

(forrás)