Pályázat a Fürdő szálló és környékének rekonstrukciójára

Pályázat a Fürdő szálló és környékének rekonstrukciójára

2007. 04. 09. 11:48

Az esztergomi önkormányzat pályázatot írt ki a Fürdő Szálló és környezetének rekonstrukciójára. A területen egy legalább négycsillagos és 180 szobás szálloda- és fürdőkomplexum építhető. A pályázat benyújtására május 7-ig van lehetőség.

A sikeres pályázónak a területet 25 éves bérletre adja át az önkormányzat - a szállodaberuházás minden költségét a beruházónak kell finanszíroznia. A pályázatok

További információk az Önkormányzat honlapján érhetőek el.

2007. 04. 09. 13:53

joel írta: ...

Mielőtt jön Petró és megfedd, hogy miért kérdezek ilyeneket: természetesen értem én, csak inkább nem akarom érteni:). De azért remélem érezzük, hogy ha lesz mondjuk az említett szentendrei székhelyű cégen túl más érdeklődő is a pályázaton, és esetleg kizárják, vagy csak egyszerűen nem ő nyer, akkor az esztergom.hu-ról idézett hídlapos cikk elég kellemetlen muníciót tud adni a vesztes kezébe egy esetleges jogvita esetén...

2007. 04. 09. 12:57

Végülis a Szent István térnél is figyelembe vették a lakók (ellen)véleményét, de az is lehet, hogy az egyház nem engedte, és jobb volt azt hangoztatni, hogy a lakossági ellenállást IS figyelembe vették. Súlya nem volt, mert ha az egyház nem engedi akkor úgyis mindegy.

2007. 04. 09. 12:33

Minek ez a pályázat, ha ilyeneket lehetett olvasni az esztergom.hu-n már, hogy:

http://www.esztergom.hu/wps/portal//aktu alis?menuid=ADMR-6WNCRQ&docid=CSAR-6YCBJ Q A nagy projekten jelenleg dolgozó városvezetői team és az Öresund Holding, mint beruházó, azt tervezi, hogy maximum március közepéig a képviselő-testület döntést hozzon a beruházással kapcsolatosan Esztergom és a beruházó közötti előszerződésről.

Eltűnt talán a beruházó?

2007. 04. 09. 11:59

Szerintetek meg fogják kérdezni a polgárokat, hogy a beérkezetet pályázatok közül melyik tetszene nekik?