Suzukit használhat Meggyes

Suzukit használhat Meggyes

2008.04.15. 8:54

A Magyar Suzuki ZRt. 2008. április 15-én kedden délután fél négykor egy Suzuki SX4 típusú személygépkocsit ad át Meggyes Tamás polgármesternek, parlamenti képviselőnek.

Az autót a cég vezérigazgatója, Isao Ozawa azt követően adja át a polgármesternek, hogy Meggyes Tamás szolgálati járművét a múlt héten kedden ismeretlen tettesek felgyújtották. A használatba kapott autó átadásán részt vesz dr. Urbán László vezérigazgató- helyettes és Ruska Viktória vállalati kommunikációs vezető.

2008.04.17. 12:57

Banángom

2008.04.17. 12:32

Nem érdekel, hogy Meggyes Tamásnak a Suzuki, vagy Mercedes Benz, vagy az Audi adományoz-e autót! Nálam ismét eljátszották a már eddig sem létező bizalmat! Tegnap délben ugyanis, amikor Kis-Duna sétányi otthonomba tértem, észrevettem, h. távirányítással működtethető kapunk tárva-nyitva áll, s munkagépek lepték el az udvarunkat, melyek az önkormányzat tulajdonában álló garázsokat bontják!

Mivel az udvar a mi magánterületünk, s a rajta álló kapu is a miénk, a távirányítók kiosztásáról pedig a lakóközösségünk döntött és csakis magánszemélyeknek adtunk távirányítót (így a garázsbérlőknek is), így én bezártam a kaput, s távoztam ebédelni.

Mikor az ebédből visszatértem teherautók állták el az utcára kivezető utat, s nem kívántak kiengedni, míg ki nem nyitom a kaput, közben a munkásemberek furcsa jelzőkkel illettek. Mind én, mind pedig a mögöttem lévő gépjármű hangos dudajelzéssel jelezte, hogy távozni szeretne, persze a sofőrök a fülük botját sem mozgatták.

Majd a folyamatos szitkozódást megunva, kiszálltam az autómból, s a bontás vezetőjéhez mentem, akinek elmagyaráztam, hogy minket arról nem értesítettek, hogy a magán területünkön kívánnak átmenni és udvarunk egy részét (ami nem út, hanem UDVAR) használni fogják, s tönkre teszik az óriási gépekkel a talajt.

Mindezek után megjelent az Esztergom Ingatlankezelő rt. egy alkalmazottja, aki kezében egy távirányítót tartott, amikor megkérdeztem honnan származik, akkor nem tudott rá válaszolni, csak annyit, h. ez ott lóg bent egy táblán a Polgármesteri Hivatalban. FOGALMAM SINCS, H. HOGYAN KERÜLHET A MI MAGÁNTULAJDONUNK KAPUTÁVIRÁNYÍTÓJA A POLGÁRMESTERI HIVATALBA, AMIKOR A HÁZUNK CSAKIS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ADOTT.

A hölgy kinyitotta a kaput, s a teherautók ekkor kiengedtek, közben hívtam a rendőrséget. A rendőrök mellett az Esztergomi Ingatlankezelő képviseletében is kijöttek a helyszínre, akiknek ismét elmondtam, h. az udvar a mi terültünk, majd csak 2008. júliusában lesz tárgyalás, h. kié lehet, s nehezményeztem, hogy minket tulajdonosokat nem értesítenek, ha az udvarunkon áthaladva és rongálva bontási munkákba kezdenek. Ráadásul pont ahhoz a 3 garázshoz, melyet tegnap lebontottak még szolgalmi útlejegyzés sincs! Másrészről pedig ezen udvarrész alatt pár méterre futnak a víz-gáz-villanyvezetékeink. Eddig is volt már elég kárunk a börtön nagy teherautói miatt, s többször volt csőtörésünk ezen udvarrész alatt, legalább a börtön kijavítatta a kárainkat. Abban a pillanatban, ha bármilyen kárunk keletkezik, természetesen az önkormányzati hivatalra fogjuk hárítani, de ha szinte szó nélkül betörnek az udvarunkba, s pl. én délben nem megyek haza, akkor mégis honnan tudhatnánk meg, h. ki végezte a bontási munkálatokat. Ez eljárás 2008-ban?

Legalább az Esztergom Ingatlankezelő vezetőségében van annyi emberség, h. szóbeli ígéretet kaptunk arra, hogy leszórnak egy kis murvakövet egy-két nap múlva. Arra meg senki nem tudott válaszolni, hogy miért nem a mellettünk álló üres telken át kezdték meg a garázsok bontását.

Miért a mi idegeinket kell mindig borzolni???

2008.04.16. 16:31

Vajon ebbe is be van szerelve a két gyerekülés mint az előző szolgálati autóba?

2008.04.16. 16:19

EEEMBEREK!!! Az autót az Erzsébet-ház építkezésénél álló daru emelte be a térre. Tényleg nem láttátok?:))))

2008.04.16. 15:53

Az előző bejegyzésem után a nagy kérdés az elöttem kérdezök sugallatára: persze, hogy az átadást jó helyen csinálták, és nem a Budapest utca tájékán, ami a parkolást illeti most hol voltak a Jegyzőre leselkedő parkolóbiztosok? Balesetmentes kocsizást kívánok! Cascó van? Stb...

2008.04.16. 15:45

Szép képet mutat a monitor egy jó cselekedetet rögzitve. A Suzuki gyár biztosan jó szívvel kigazdálkodta hogy városunk csinját, binját intézésében hiány ne férközzön. A káresett előző gépkocsit mi sors várja? Tisztán azt gondolom, hogy a biztosító fizet, a kocsit pedig elárverezik, (esetleg Fábryval) nyílvánosan, kifüggesztve a hivatali mellékbejáró arra tartott vitrinjében. A javaslatom: amilyen szép segítség volt az új kocsi átvétele, olyan gesztussal kéne a régiből származó összeget felajánlani, illetve átadni a Babits szobor újrakészítése javára!

2008.04.16. 14:20

Átírtam megint a cikk címét, remélem ebbe már nem köt bele senki...

2008.04.16. 14:06

Csak annyit fűznék ehhez még hozzá, hogy az MNO ilyen címmel hozza a hírt: "Új autót kapott Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere"...

Ezzel a megfogalmazással, nem sok jövőt jósolok az MNO-nak :)

2008.04.16. 13:17

Én írtam át a cikk címét "Ajándék Meggyesnek"-ről "Ajándék SX4 a városnak"-ra, mert nem láttam az eredeti esztergom.hu-s cikket, amelyből most, hogy elolvastam számomra is az olvasható ki, hogy nem a város kapja az autót, hanem a polgármester...

kedden délután fél négykor egy Suzuki SX4 típusú személygépkocsit ad át Meggyes Tamás polgármesternek, parlamenti képviselőnek.

Igaz azt is írja a cikk, hogy "a használatba kapott autó"... tehát nem tudom, hogy ez most egyáltalán milyen konstrukcióban és kié lett... Mindenesetre Suzuki reklámnak jó.

2008.04.16. 0:40

Azért valljuk be, a délelőtt beküldött hír egy az egyben átvételre került az esztergom.hu oldaláról :)

szóval ha a jóindulatot hiányolod belőle, akkor azt a Sajtófelelősnél kell megreklamálni!

www.esztergom.hu

Sőt! Tovább megyek: ez a cikk ugyan az, mint ami délelőtt itt volt, csak a címe változott meg, ugyanis az átadón már az önkormányzatnak lett címezve az autó, viszont ez az esztergom.hu "cikkében" nincs megemlítve. Ott Tamásunk szerepel, mint ez olvasható is a bevezetőben.

2008.04.15. 23:57

Üdv!

Azért valljuk be, hogy a délelőtti, szintén Bejó G. által beküldött hír nem túl sok jóindulatot tükrözött. Nem mindegy, hogy az autót MT, vagy a város kapta ajándékba. Ha jól emlékszem az orvosi ügyelet autóját is Suzukiéktól kaptuk. Ezzel az erővel mondhattuk volna azt is, hogy dr. XY ügyeletes orvos kapta ajándékba.

2008.04.15. 23:31

2008.04.15. 22:06

Tudja, hogy ki vagyok.

2008.04.15. 21:47

Jéé, csak úgy megengedte, hogy lefényképezd? Vagy nem tudta, ki vagy? :)

2008.04.15. 21:27

Lehet, hogy a téren lakóknak Suzukit kellene venniük?? Akkor behajthatnak???!!

2008.04.15. 20:02

Az SX4 behajthat a tére?Nem veszélyes ez a burkolatra?Nem kellene a polgármesternek is betartani,az általa hozott rendeletet?

2008.04.15. 18:57

Na ,erről beszéltem!!

2008.04.15. 18:54

Album az eseményről: szeretgom.hu

2008.04.15. 18:19

Ezért ne cikizzétek a tomikát.Nagyra értékelem a Suzuki gesztusát.Békét akarnak!!