Kisajátítások Esztergomban

Kisajátítások Esztergomban

2008. 03. 17. 12:02

A március 6-i testületi ülésen a helyi ellenzék nem szavazatainak ellenére nagyszámú kisajátítás elindításáról szóló ütemtervet fogadott el a város képviselőtestülete.

Városháza

Az elfogadott határozat:
A térképek nagyméretű változatának letöltése:

www.metaprime.hu
www.metaprime.hu
www.metaprime.hu
www.metaprime.hu
A határozat nagyobb méretben: szeretgom.hu

Eredeti méret

Törölt felhasználó #43

2008. 03. 23. 17:24

Én erre Medvepapának így hívtam fel a figyelmét a Mi a gond Esztergommal fórumban:

"Szolgálati közlemény Medve53-nak!

"Mimagunk is az egyik esztergomi internetes oldalon találkoztunk először azzal a dokumentumsorral, amely egy többoldalas térképvázlatot tartalmazott a város kisajátítás által érintett részeiről, illetve egy jó hosszú listát azokról az ingatlanokról, amelyek esetében vagy már elkezdődött a kisajátítási folyamat, vagy az önkormányzat tervei között szerepel."

Forrás: a mai Hídlap! (2008. március 22.)

Csak ennyire elavult, lerágott csont hírek jelennek meg itt..."

Azt már meg sem mertem kérdezni tőle, mint városunk egyik bennfentesétől, hogy valyon miért nem meri megnevezni a főszerkesztő úr a szeretgom.hu-t...

Törölt felhasználó #43

2008. 03. 23. 17:01

Azthiszem valami nem működik jól ebben a városban...

Hídlap írta:Mi magunk is az egyik esztergomi internetes oldalon találkoztunk először azzal a dokumentumsorral, amely egy többoldalas térképvázlatot tartalmazott a város kisajátítás által érintett részeiről, illetve egy jó hosszú listát azokról az ingatlanokról, amelyek esetében vagy már elkezdődött a kisajátítási folyamat, vagy az önkormányzat tervei között szerepel.

Hogy mi az a valami? A tájékoztatás. Miért? Mert ez az esztergomi internetes oldal, ahonnan a város lapja tájékozódott nem a www.esztergom.hu hanem a www.szeretgom.hu volt... Eredeti méret

2008. 03. 23. 16:55

Hídlap írta: A Széchenyi tér környéki kisajátításokkal kapcsolatban Meggyes Tamás elmondta:  ezekkel az önkormányzatnak kettős célja van. Egyrészt szeretnének végleges megoldást találni a tér lezárása miatt elégedetlenkedő ott lakók problémájára a Kis-Duna sétány felőli megnyitásokkal,  másrészt az úgynevezett passzázsokkal a főtér is könnyebben elérhető lesz minden irányból, és így hamarabb megtelik élettel is.

Az a sok hülye esztergomi meg a turista a passzázsok hiánya miatt nem tölti meg élettel a főteret!

Törölt felhasználó #43

2008. 03. 18. 6:58

Mivel a Bástya melletti járda magánterületnek számít, igy nem tudnak közterület használati díjat szedni az oda kihelyezett pl. megállítótáblákért... amiért természetesen fizetni kéne...mert a városvezetésnek egy cseppet sem érdeke, hogy egy kicsit is könnyebben és jobban menjen a helyi vállalkozóknak.

A városvezetés érdeke az, hogy minél több pénzt szedjenek be ilyen vagy olyan indokkal amit szépen oda lehet adományozni ennek-annak, vagy lehet belőle venni egy új harangot Vargyasnak. És most gyorsítunk...

2008. 03. 18. 5:46

Á ne gondold,hogy neki szól.Szerintem a király nagyon jól titkolta az apostolaival közösen!!

Ja igen a Bástya elötti járda?? Az lesz a meggyes-sétány,ami csatlakozik a kolumbán utcába,ahol elkanyrodik a horváth közbe,majd vissza a knapp jános térre..... és igy tovább és tovább!!!!!

2008. 03. 17. 23:04

Talán parkolók lesznek a a helyén...

Eredeti méret

2008. 03. 17. 23:00

"Bástya melleti járda. Kisajátítási cél: közlekedés."

Ez alatt vajon mit kell érteni?

2008. 03. 17. 20:06

Egyéb iránt erröl a képviselötestület miért nem beszélt hamarabb???

Kedves Liberális! Nagyapónak ez a kérdése Önnek szól!

2008. 03. 17. 19:54

Látod!! Én is ezt szajkoztam itt !! De volt egy-két pár ember aki kiált a NAGY KIRÁLY MELLETT!!

Gyarapodok programja nagyon jól sikerül neki!! Majd ö fog gyarapodni ugy bizony!!Látod ezt is csak most tette ki miért nem a szavazás elött?? Hogy szeretné tömni a H.kali féle barátai zsebét és természetesen a sajátját is.Mert ebböl jut böven!! Kisajátitást miböl fizeti a város?? a felvett hitelekböl??

Egyéb iránt erröl a képviselötestület miért nem beszélt hamarabb???

Ennél gusztustalanabb polgármester nincs az országban mint a mi"" jó királyunk""!!!!

Arogáns, kétszinű,!!DE adakozó már akinek!!pl.: fenten emlegetett némely városipolgár!!

AKIK SZINT UGY GYARAPODNAK MINT A KIRÁLY!!

Ez a 12 apostol egy ugyan olyan disznó mint ö a nagy mesemondó!!Ne nekünk bizalmi szavazás!! HEHEHEHEHE!!!!!!!sok-sok megvezetett vakember már elnézést a kifejezésért.de legalább tudták volna mire szavaznak!!gyarapodás tessék!!!

Törölt felhasználó #43

2008. 03. 17. 17:39

Azthiszem az egominfo olvasóinál is kicsapta a biztosítékot ez a nemsemmi méretű kisajátítási hullám:


Egominfo fórum

2008. 03. 17. 16:32

Ennyire hülyének lehet nézni az esztergomiakat?Lehet majd lesz egy két lehúzós ötletem nekem is ,mivel azt látom,hogy itt mindent lehet.--A NAGY DUMA--TELEPÜLÉS ÉS TERÜLETFEJLESZTÉS--

EZZEL A DUMÁVAL LEHET BÁRMIT MEGTENNI.IGAZ,HOGY ESZTERGOM ADTA IS MAGÁT HOZZÁ,HOGY EZT AZ ÁLSZENTET MEGBÍZZA AZ IGENEKKEL --/A GYARAPODÁS PROGRAMJÁVA/--EZZEL A VEZÍRNEK A KEZÉBE

ADTA MAGÁT A VÁROS.A GYARAPODÁS IS MEGLESZ mt-NEK ÉS AZOKNAK,AKIK KEDVESEK A SZEMÉBEN.

HÁT GRATULÁLOK AZ IGEN SZAVAZÓKNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008. 03. 17. 14:39

 Eszem a szívét Meggyes Tamásnak:) Olyan édesen megtisztel, h. velünk kezdi :)))