A hétvégén Esztergomba látogat a MEGA Játszóház

A hétvégén Esztergomba látogat a MEGA Játszóház

2008. 03. 12. 14:24

A Pézsa Tibor Sportcsarnok teljes területe egy óriási játszóházzá alakul a hétvégén Esztergomban.

A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló program, melynek lényege, hogysportcsarnokok teljes területét játékokkal töltjük meg. Az eszközöket, melyek elsősorban felfújható játékok, a belépő megfizetése után szabadon lehet használni. Az adott program helyszínenként eltérhet, de mindig törekszünk rá, hogy nyújtsunk valamilyen színpadi produkciót is a gyerekeknek. A rendezvényeket mindig bohóc műsor is színesíti. Minden helyszínen lehetőség nyílik kézművesfoglalkozásra, arcfestésre. Vendégeink számára nyitva áll a büfé, alkalmanként popcornt is vásárolhatnak. Sikerünket semmi sem bizonyíthatja jobban, mint, hogy az országban több hasonló kezdeményezés is elindult.

Bővebb információ: www.megajatszohaz.hu

2008. 03. 14. 12:58

Az is lehetne a szabály, hogy egy gyerek mellé egy felnőtt kísérő ingyen mehet be (és csak a plusz kísérők fizetősek), mert gondolom, mindenképpen szükségszerű egy kísérő jelenléte, felügyeletet nem biztosítanak.

2008. 03. 14. 11:45

 Tisztelt Hozzászóló!

Nálunk a kísérőjegy 300 Ft egész napra. Ezért a kedves szülő is megtekintheti a műsorainkat. Folyamatosan tisztántartjuk a sportcsarnokot, a mosdót, ami melóban azért függ attól, hogy hányan használják. A legfontosabb azért persze az, hogy tudjuk kontrolálni és szabályoni a felnőttek számát is a játszóházban. Majd meglátja, ha eljön, hogy a felnőttektől van zsúfoltság. A gyerekek a játékokon lesznek, a kísérők meg a játékok bejáratainál. Ha vett már részt óvodai farsangon tudja, hogy bizony egy kisgyerekhez akár 6 kísérő is érkezhet (apu, anyu, nagyszülők)

2008. 03. 14. 8:41

 

 Szóval esetleg lehetne egy családi kombinált jegyet is kitalálni rövidebb időtartamra.

2008. 03. 14. 8:40

Azt mondjuk nem értem, hogy miért kell kísérőjegyet szedni a szülőktől, amiért felügyelik a gyerekeiket. Ez olyan, mint a pünkösdi vásáron, hogy ki kell fizessem a jegyemet, ha felguggolok a gyerek mellé a körhintára, csak hogy fogjam, le ne essen, és hogy a gyerek szórakozhasson. Ebből aztán mindjárt az következik, hogy én is fizessek, mert biztos én is élvezem a körhintázást. (És a gyerek - ha gondol egyet - feláll a körhintán (nem a láncosra gondolok), ha úgy érzi elég volt.)

És igaz, hogy talán nem túl drága a 1600 forintos belépőjegy (3 órára), de Hála Istennek Esztergomban sok gyerek van, sok nagycsalád is, ahol példul 3 gyerek belépődíja meg a szülői mindjárt 5000 forint. (Mert ember legyen a talpán, aki fél óra után ki tudja húzni a gyereket egy ilyen helyről. Fél óra kevés, a 3 óra meg sok - szerintem.)

 

2008. 03. 13. 17:50

 A MEGA Játszóház csak szombaton lesz Esztergomban. Elnézve ezt a honlapot és az aktivitást az én honlapomon (www.megajatszohaz.hu) azt kell mondanom "sajnos".

gömbicica

2008. 03. 12. 21:34

 A pénteki hidlap-ban reméljük megjelenik a hir, hogy minél több gyermekes családnak okozzon felhőtlen örömöt.

2008. 03. 12. 21:28

Vasárnap is lesz

2008. 03. 12. 16:34

Pál Gyuri Gratulálok! remek ötlet helyet adni egy ilyennek a városban!