Csatlakozz a Duna-túrához Esztergomban!

Csatlakozz a Duna-túrához Esztergomban!

2006. 06. 09. 9:52

A WWF Magyarország eseményei: Megmozgatjuk Esztergomot! Gyere az Erzsébet Parkba 2006. június 10-én, szombaton és csatlakozz a Duna-túrához! Gyalogoljunk együtt!

Az Erzsébet Parkban, a kosárlabdapályánál 14.30 órától a WWF Magyarország munkatársai várják az érdeklődőket. Vásárolhatsz 500 Ft-ért lufit, melyet elláthatsz egy, a Dunának szánt üzenettel, melyeket aztán mindannyian egyszerre engedünk el. Szintén 14.30 órai kezdettel a Duna Múzeumban Márkus Ferenc megnyitja a "Az Élő Duna" című kiállítást. A megnyitó után lesétálunk az Erzsébet Parkba.

16.00 órakor Megérkezik Márkus Ferenc, mond pár szót arról, mit látott-hallott-tapasztalt az első öt napon. Az égbe repítjük a lufikra kötött Duna üzeneteinket.

16.30 órakor Indul a gyaloglás a kosárlabdapályától a kerékpárút végéig. A Duna parton, gyönyörű környezetben húzódó 5 km-es távot azok is könnyedén teljesíthetik, akik nem sportolnak rendszeresen. Hallgasd meg, mit mesél Márkus Ferenc a Dunáról!

18.00 órakor Megérkezünk a kerékpárút végéhez, innen Márkus Ferenc ismét egyedül folytatja útját. Köszönjük, hogy velünk tartottál!

További információ: http://www.wwf.hu/esemeny.php?id=515

Még nincsenek kommentek :(