Esztergomi elhatárolódás, de miért is?
Közélet
2008. jan. 30.

<p>Január 29-én a MÖM és a Magyar Gárda egyeztetést tartott Budapesten, mely után a következő közleményt juttatta el hozzánk.</p>

Esztergom Önkormányzata képviselőtestülete 2008. január 31-én 18 órától tartja soron következő ülését. Ezen a napon a Városháza termében a 48. számú előterjesztés az „Elhatárolódás egyes szervezetektől, egyesületektől” címet viseli, amit az MDF terjesztett be.

Annak ellenére, hogy Esztergom városában egyre rosszabb a közbiztonság, közhangulat, a képviselőtestületben a kormánypártok és az MDF-es városatyák - jól felfogott érdekükben- a figyelmet a többséget érintő lényegről el akarják terelni.

Miközben egyre nehezebben élhető Esztergom, az úgynevezett tabutémákról nem illik továbbra sem beszélni, Babits Mihály szobrának színesfém-tolvajairól, a késelő, nőket megtámadó rablókról, betörőkről, a többséget félelembe tartókról…

A Magyar Gárdától és a Magyar Önvédelmi Mozgalomtól el kell határolódni, ez a legfontosabb Esztergom városában.

Arra a kérdésre, hogy miért, senki nem tud érdemben válaszolni.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom a Magyar Gárdával együtt - állampolgári jogaikkal élve - ott lesz a csütörtök esti nyilvános képviselőtestületi ülésen.

Kíváncsian várjuk, hogy a magyar önvédelem kinek és miért fáj?

Magyar Önvédelmi Mozgalom

2008. január 29.

(forrás)