A várható szolgáltatásokról

A várható szolgáltatásokról

2006. 05. 25. 13:48

A közeljövőben egyre több szolgáltatás lesz elérhető az oldalon. A híreken/fórumokon túl szavazások, apróhirdetések, telekocsi kereső, és egy wiki-alapú tudásbázis is megnyílik a felhasználók előtt.

A hírfelvétel jelenleg is működik és más hírportálokkal ellentétben minden regisztrált felhasználó képes új híreket felvinni az oldalra. Ennek egyetlen ára van: a felhasználó regisztrációnál megadott teljes neve megjelenik a beküldött hír mellett (nem lehet anonim módon hírt beküldeni). Ez a funkció a jövőben képfeltöltéssel bővül.

A közeljövő újdonságai között lesznek még ingyenes apróhirdetések, olyan szavazógép amin mindenki csak egyszer szavazhat, illetve egy telekocsi kereső amivel az autósok útitársakat, a Budapestre ingázók pedig alkalmanként gyorsab feljutást találhatnak maguknak.

Hosszútávon ugyanakkor bármilyen szolgáltatás megvalósítására kapható vagyok, amire a felhasználói oldalon igény mutatkozik.

2007. 11. 03. 15:11

Nagyon jó előprogramok jeleztettek a bevezető cikkben, kívánom a türelmet és bizalmat, csak sorban, nehogy a fáradtságos túlhajsza legyen megint úrrá! Bajusztalanítást is be kellene tervezni! Ha nem megy elektronikusan, forró gyantával is lehet! Kitartó munkát. Üdv:Net Bull

2007. 11. 03. 11:52

Ez volt a 2. hír az oldalon. Azért pár dolog még mindig nincs kész:)