Torkos Csütörtök 2008-ban is!
2008. jan. 4.

<p>A nagy sikerű Torkos Csütörtököt 2008-ban is megrendezik. A Magyar Turizmus Zrt. február 7-ére tűzte ki az étvágygerjesztő akció napját. Január végétől megtudhatjuk, mely esztergomi éttermek, vendéglátóipari egységek csatlakoztak az akcióhoz.</p>

A 2006-ban először megrendezésre került akció hagyományt teremtett, jövőre harmadik alkalommal ehetünk, ihatunk féláron.

Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy február 7-én elsősorban ’a la carte’ kínálatukból 50% kedvezményt biztosítanak. A csatlakozás feltétele továbbá az étel- és italfogyasztásból együttesen adott 50%-os kedvezmény.

A csatlakozott éttermek listája – akárcsak az előző esztendőkben - városonként, ABC sorrendben lesz kereshető a www.menjunkenni.hu honlapon január végétől.

(Esemény Menedzser)

A honlapon olvasható tájékoztatás szerint a csatlakozni kívánó éttermek, vendéglátóipari egységek 2008. január 21-ig jelentkezhetnek.

.

2007.01.15 index cikk:

Az idén február hetedikén tartják országszerte a kedvezményes árú eszem-iszomot. Az akcióban részt vevő éttermeknek és vendéglátó-ipari egységeknek vállalniuk kell, hogy aznap 50 százalékos kedvezményt biztosítanak elsősorban az a la carte kínálatukból vagy a saját maguk által a Torkos csütörtökre összeállított menüsorból.

A határidő lejárta előtt már most hússzal meghaladta az akcióra jelentkező vendéglátóhelyek száma a tavalyi hétszázat - adta hírül az MT Zrt. A korábbi évekhez képest újdonság, hogy cukrászdák mellett a MÁV-Start Zrt. menetrendjében meghirdetett belföldi IC-vonatokhoz kapcsolt mintegy harminc étkezőkocsi is részt vesz az akcióban.

index.hu

(forrás)