dr Jónás László - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

dr Jónás László

Regisztrált:
2007. 04. 15. 8:59
Utolsó belépés:
2015. 05. 16. 9:25

2010. 02. 19. 9:58

Leülni együtt, nyugodtan a megmaradt nagy fák alatt, megbeszélni a kicsi problémákat , a képviselőknek és főleg  a polgármesternek az emberek között élni, velük egy asztalnál ülni. Az ellentéteket egy pohár bor mellett elsimítani. Nem kifelé a nagypolitikára tekintgetni, annak ocsmányságaival az esztergomi ködöt kavarni, hanem hiteles esztergomiakkal, hiteles esztergomi közéletet építeni.Kifelé esztergomi tekitélyt vinni! Az igazság egyszerűségét sugározni! 

Élni egy boldog, nyugodt kisváros hétköznapi életét, ahová azért jönnek a látogatók, mert a csodás, ódon, monumentális történelmi háttérkép alatt nyugodt, boldog, egymást tisztelő és szerető emberek élnek. Emberek, akik újra büszkék önmagukra, akik felemelt fejjel mosolyognak egymás szemébe, nem kerülik egymás tekintetét. Nem akarják egymást porba döngölni, bármelyik oldalon állnak. Azt mondják, amit gondolnak. Nem büszkén vállalják, hogy a politika ocsmány aljas cselszövések gyűjteménye. MERT NEM AZ!  Akik azzá teszik, azok hitetik el ezt az emberekkel, hogy magyarázhatóvá tegyék önző, gonosz cselekedeteiket. 

 Én egy olyan városban szeretnék élni, ahol a szemben állók szeméből nem a félelem és a gyűlölet süt. És ezért változnunk kell. Először magunkban rendet tenni, magunkból kiirtani a gyűlölködést. Tiszta értékek mellett kiállni,akár kevesen, netán szegényes háttérrel, de büszkén!

Amíg erő van bennem, én egy ilyen Esztergomért fogok dolgozni. Tudom, hogy ha lassan is, de egyre többen leszünk.

Én tudom,hogy lesz ilyen Esztergom.

2010. 02. 19. 8:54

Sajnos ebben meg Neked van igazad Lacika bácsika. Távol kell tartanunk magunkat tőle, hogy tiszta maradjon a fejünk. Nagyon nehéz ez a mai világban, amikor mindenfelé bódító "lőrék" bugyognak fel, könnyen választható, hirtelen megoldásnak tűnő, aztán annál inkább borzalomba taszító olcsó löttyök kínálják a "tuti" megoldást. Van még lejjebb Magyarország!

2010. 02. 19. 8:05

Örömmel láttam, hogy volt  jegyző a képviselőtestületi  ülésen!Vigyor

2010. 02. 19. 7:53

Valami elindult.

Az erjedésből lassan megtiszulás lesz.

Lesz még Szent István Gimnázium!

Így lesz újra mégegy ,ha nem is "elit"Vigyor , de kiváló gimnáziuma Esztergomnak.

A Szent István történetében csak, mint a "sötétség évei" fognak szerepelni ezek a borzalmas idők. 

  

2010. 02. 19. 7:38

 Elkeztdtem újra hinni a bíróságok ítéleteinek helyességében.