dr Jónás László - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

dr Jónás László

Regisztrált:
2007. 04. 15. 8:59
Utolsó belépés:
2015. 05. 16. 9:25

2010. 02. 27. 15:23

Milyen jó nekem. Lépésemet fizetett városi kémek vigyázzák. Őriznek, amíg kávét iszom, figyelik hogy kivel beszélgetek. Így aztán tényleg semmi bajom nem eshet ebben a veszélyes városban, ahol a polgármestert géppisztollyal akarják legyilkolniKacsintás Itt vigyáznak rám. Nehogy bajom essen, amikor Esztergom törvényes jegyzőjével beszélgetek  (biztosan Kalacsnyikov lapult a zsebében) . 

Nem beszélve arról, hogy közel álltam a halálos kórral való fertőződéshez, hiszen képes voltam a vörös miazmát lehelőt Nyíri képviselőkollégámmal  egy asztalhoz ülni.

Kisablakon leselkednek utánam.Féltenek. Netán félnek?

Félnek a Magyar Demokata Fórum minden fórumon áztatott, alázott képviselője által 10 nap alatt összegyűlő ezernyi kopogtatócédulától?

Félnek a simogató kezektől, a hirtelen kisütött palacsintától, a forró kapucsinótól, a gazda legjobb borával teli kicsi pohártól, a fideszes szavazó könnyes szemmel átadott kopogtatócédulájától, a városházi dolgozó "csakazért is neked adom " jelölésétől, a kirúgott  kiváló tanár vádló tekintetétől?

Félnek. Beszélni sem, hát még írni mennyire nem tudó, notórius hazudozó, a velük jót cselekvőket 10 fillérérért azonnal elpusztítani kész laikustestvér, botcsinálta firkászok esküdt ellenségeikből csinálnak szentet, ha ezzel üthetnek az általuk bitorolt értékekkel valóban bíró vetélytárson. Nem számít, hiszen ők valóban sokszor fordítottak már köpönyeget. Kiskorukban vörös tejet szíva, majd  verebecskékként  csipegették a liberális morzsákat, hogy hirtelen népnemzeti radikálisokká cseperedjenek. Radikálisokká, akik azért elhatárolódnak a magukat  legalább papíron is annak vallóktól. Elhatárolódnak, félve, hogy nem csurog majd az a globális európai erszény. Tehetik, a mi adóforitjainkból nyögjük ki a fényes firkálnivaló papírt. Nekik semmibe nem kerül. Mintahogy a szerencsétlen,megalázott, megszégyenített esztergomi polgárok által és ellenük indított perek tucatjai sem.

    Pedig nem kell félni!. A Magyar Demokrata Fórum nem ígér börtönt, bélkiszaggatást, csak azt kéri, hogy menjetek már fiúk a helyetekre, elsősorban tanulni, hiszen a vezetéshez tudás,  majd munkatapaszatalat, folyamatos tanulási képesség szükséges! 

2010. 02. 26. 13:52

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, a biztatást!

Az MDF minden támadás, szétzúzási, lejáratási kísérlet ellenére egységes, egyre erősödő csapatként vág neki a választásoknak. Senki előtt nem volt titok, hogy az MDF jelöltje vagyok. Az ezen lamentálók véleményét cáfolva, szűk két hét alatt gyűlt össze a szükségesnél lényegesen több, ezret bőségesen meghaladó mennyiségű kopogtatócédulám. Részben azért is , mert a cédulák több, mint feléért személyesen kerestem fel választóimat, részen pedig azért, mert az emberek a gyűlöletkeltőkkel szemben még ma is  a  hiteles békekeresők, a kezet nyújtók mellé akarnak állni. Még akkor is , ha sokan próbálják megfélelmíteni őket. Még akkor is , ha atrocitások érik őket a hatalmaskodók részéről.   

Bízom benne, hogy a választókerületekben élők a választáson az adott terület jelöltjei alapján ítélik meg a jelölőszervezeteket is. Hiszen minden párt azzal állítja ki a maga bizonyítványát, hogy kit tart érdemesnek arra , hogy a nevében mérkőzzön meg választókörzetének, jelen esetben Esztergom, Dorog és környéke képviseletéért. Ebben az ellenségeskedő, a jövőtől, a nagy pártok antidemokratizmusától, és a feltörekvő, tapasztalatlan, ugyanakkor erőszakos hadaktól félő országban lassan mindenki elfelejtkezik arról , hogy az országgyűlési képviselő feladata választókörzetének hatékony képviselete. Szerintem az a legfontosabb, hogy olyan jelölt kerüljön a parlamentbe, akiben  legalább valamilyen szinten még azok is bíznak, akik akik nem őrá szavaztak. Azt hiszem, felém megvan ez a bizalom. Szerintem, nem pártjuk által megfélemlített, szavazógépként működő gombnyomogatókra van ott szükség. Főleg nem olyan párcsinovnyikokra, aki titkos szavazás esetén, apanázsukat féltve bemutatják szavazataikat pártfvezéreiknek. Azt hiszem, az elmúlt években a városi  képviselőtestületben végzett munkám, megszólalásaim alapján a választópolgárok rólam tudják, hogy nem ilyen vagyok.  Esztergom és környékének lakosságát tisztelem annyira, hogy megfelelő tanultság, tapasztalat, közéleti rutin megszerzése után, de be nem sározódva vállalkozzam képviseletükre. Tudom, egyes pártok szerint - --( a rendszerváltás előtti időket idézve részükről, pedig de nagyon antiszocialistának mondják magukat)- -- ez nem érték, erre nincs szükség. Kérem  azonban a választópolgárokat, gondolkodjanak  el egy kicsit azon, hogy  a természeti népek miért  a legtapasztaltabb,legműveltebb legtöbbet bizonyított embereiket választották meg vezetőiknek, képviselőiknek? Papolni, hazudni, ígérgetni lehet,de

NEM VOLT MÉG ELEGE ENNEK AZ ORSZÁGNAK A HOZZÁ NEM ÉRTŐK, A SEMMIBŐL AZONNAL VEZETŐI POZÍCIÓKBA KERÜLTEK OSTOBASÁGÁBÓL, ÖNBIZALOMHIÁNYBÓL, KISEBBSÉGI ÉRZÉSBŐL FAKADÓ GONOSZ ÁRMÁNYKODÁSÁBÓL, GYORS ÉS MINDIG EREDMÉNYES MEGGAZDAGODÁSÁBÓL?

2010. 02. 24. 10:03

Tisztelt Zentai Zsolt!

Azt hiszem, a párttársaimról összevágott blődli lényegesen kevesebb kárt okoz az én pártomnak, mint az önökének az ilyen és ehhez hasonló, gratulációba ágyazott, sportszerűtlen megnyilvánulás, amit lassan Magyarország kénytelen megszokni a Jobbik és a Fidesz részéről. Az ön intelligenciája alapján azt gondoltam, hogy tudja, ilyen szemét  a legtöbb emberről készíthető. Sajnos tévedtem. Véleményem szerint, először a saját portájukon söpörjenek! Nézzen csak körül a saját embereik,képviselőjelöltjeik közszereplése, fellépései, helyesírási hibáktól hemzsegő internetes bejegyzései között!

Neveltetésem miatt tartózkodom az uniós képviselőik szerepléséről készült brüsszeli videoösszevágás feltételéről a portálra! Tudja, hölgyekről vagy jót, vagy semmit...!

Ajánlom figyelmébe a velem készült bemutatkozó felvételt! Megtalálja a  www.mdf.hu portálon a "miért vagyok konzervatív" rovatban a fényképem alatt!

Érdekes, miért nem ezt tette fel gratuláló levele mellékleteként? 

Még reménykedem abban, hogy a továbbiakban önök nem követik a legnagyobb párt stílusát, amellyel önökkel szemben is viselkedik,  és a továbbiakban a fair play szellemében lehetünk ellenfelek!

 

dr Jónás László az Mdf helyi elnöke

2010. 02. 19. 10:22

Tökéletesen igazad van!

2010. 02. 19. 10:06

Hajdanán a "hőskorban" volt már egyszer egy fórumunk: "Találjuk ki Esztergomot" De szépeket álmodtunk!