dr Jónás László - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

dr Jónás László

Regisztrált:
2007. 04. 15. 8:59
Utolsó belépés:
2015. 05. 16. 9:25

2007. 10. 02. 12:44

Sajnos ma Magyarországon mindenki természetesnek tartja a vitanyitó állapotot..Pedig NEM AZ. Értelmetlen és lehetetlen , hogy ma a nagy pártok ilyen eszközökkel élnek,hogy aztán tisztességről papoljanak. Nem más ez ,mint fedezett politikai prostitúció. A cinkos összekacsintások gyomorforgató gyakorlata. A 30-70 százalék ,MDF által hangoztatott a nagy pártok által sárbagyalázott, de teljesen nyilvánvaló magyar igazsága. Nézzétek csak meg a választásokat! Hogyan lehet az,hogy egyes pártok 10 milliós leporello és TV reklám hadjáratokat folytatnak minden egyes választási körzetben, míg mások csak úgy tudnak kijönni a törvényesen előírt 380 miilióból, ha fizetett siserehad helyett maguk állítanak elő szinte mindent? Láttam,éreztem,tapasztaltam az elmúlt két kampányban,milyen szűkös a törvényes keret. Kíváncsi lennék a két nagy párt jelöltjei hány plakátot ragasztottak saját kezűleg, hány rendezvényre vitték saját autójukon a hangosítást? Én tettem , és tudom csak így lehetett kijönni a keretösszegből. Mert csak ilyen feltételek mellett elég a törvényes pénz. Aki nem így kampányol az törvénytelen úton szerzett pénzekből teheti csak azt. Igenis szigorú rendet kell kialakítanii ezen a téren,szigorú és elrettentő szankciókkal. . Örülök, hogy a kérdést feltette Joel. Nem szabad sem belenyugvó cinkos szemhunyással, sem sunyi megalázkodással beletörődnünk ezekbe a dolgokba. Hiszen mindnyájunk pénztárcája bánja a feketén ,szürkén a pártok kasszájába bemosott pénzeket. Itt az idő,hogy végre azt mondjuk elég. Ne pénzek visszaosztásából gazdagodjanak tehetségtelen politikusok, jussanak előnyökhöz kétes hírű vállalkozók . A konzervatív demokratizmus gazdasági vezérgondolata, hogy "gazdagodj, de csak a saját erődből, tehetségedből, munkádból, magaddal húzva felfelé a gyengébbeket.". Ma Magyarországon nem ez zajlik, hanem a" gazdagodj, mindegy hogyan, és ne törődj mással " farkaseszméje. Sajnos ebben a nagy pártok elöl járnak , és egyáltalán nem csak a a kormányoldalon!! Hogy az általuk hangoztatott lózunkok mást mondanak ? Nos igen! Akkor ki is hazudik Magyaroszágon ??.

Dr Jónás László

2007. 10. 01. 13:26

Pl.hiányzik egy valódi színház,mégha csak befogadó is. Most már Kultúrház is hiányzik :-(

2007. 04. 15. 9:27

Kedves Joel! Szeretném is jelentkezni a 22.i szemétszedési akcióra. Hol tehetem ezt meg ? Nagyon szívesen bekapcsolódnék a szeretgom beszélgetéseibe,de sajnos a hozzám hasonló alulképzett felhasználóknak túlságosan bonyolult.( erről már többekkel beszélgettünk ,és többségük egy véleményen van velem).Lehetne egy kissé felhasználóbarátabbá,átláthatóbbá alakítani?Magyarán lényegesen egyszerűsíteni?Tudom,hogy nem vagyok elég képzett a számítógépek kezelésében,de sajnos mi vagyunk többen:-)

2006. 05. 24. 23:05

Köszönet Joel Neked a Szeretgomért. Nagyon örülök,hogy létrejött. Remélem a közeljövőben megbeszéljük az Anonim klubban a részleteket.Egy két pofa sört megérdemelsz köszönetképpen tőlem,Gömbicicától meg egy finom tortát:-) Üdv a mielőbbi találkozásig : Jónás Laci