dr Jónás László - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

dr Jónás László

Regisztrált:
2007. 04. 15. 8:59
Utolsó belépés:
2015. 05. 16. 9:25

Törölt felhasználó #43

2010. 03. 28. 12:43

Milyen érdekes. Arra ki figyel, hogy engem azt ETV munkatársai engedély nélkül fotóznak?

A Hídlapban engedély nélkül közölnek velem cikket, mikor nem is nyilatkoztam nekik?

Az ETV képviselői felvétel háttértörténéseit riportként adják le a Hídlapban? ( az ETV becsületére legyen mondva ők ezt nem tették.)

2010. 03. 27. 14:09

Nem szokásom senki elől elszaladni, hozzászólásokat lezárni. Én ezt nem tartom demokratikus megoldásnak. Ezért kértem a topic feloldását.

Nyitott sisakrostéllyal küzdök, nem úgy, mint a három," szövetségbe forrt" szocialista párt, amelyek megpróbálták elérni, hogy az MDF ne tudjon elindulni a választásokon.

Micsoda "nagyszerű" lehetőség kínálkozott, amikor a szakértő, független VB tagok véleményével szemben felállt a nagykoalíció Budapesten, és megpróbálták megfojtani a kicsi, de a demokrácia utolsó bástyájaként álló MDF-et. Kihasználva, hogy sem az LMP, sem az MDF képviselője nem lehetett még ott a bizottságban. Olyan álságos indokaik voltak, melyeket ők ezerszer elkövettek. Elképesztően csípi a szemüket, mondhatnám riasztóan hat rájuk a kidolgozott, szükségszerű, ésszerű , célszerű Bokros-MDF program és a világszerte elismert, a jobbítás, a nemzet felemelkedése mellett - nem csak pufogtatott frázisok, gyűlöletkeltés,bosszúállás, új mutyilehetőségek szintjén - elkötelezett miniszterelnök-jelölt, Bokros Lajos!

Még jó, hogy a fellebbviteli fórumokon maradt szikrája a valódi demokrata gondolkodásnak és a jogállamiságnak.

Talán inkább azon kéne gondolkodnia a nagykolalíciós három miniszterelnök-jelöltnek, hogy ne bújjanak be minden ürgelyukba Bokros Lajos vitára hívó felszólítása elől. Balkáni,ázsiai kormányzásra készülnek, úgy tesznek, mintha sohasem hallottak volna választási illemkódexről.

 Kissé elavult, keleti mentalitás úgy adni a gyönyörű, életteli menyasszonyt a bújkáló, félénk vőlegényhez, hogy azt sem tudjuk mi van annak a gatyájában!

Ezek a sportszerűséget hírből sem ismerő, kicsinyes, bosszúálló, a szakértelmet nélkülöző alakulatok akarják Magyarországot kormányozni ?

Javaslom nekik, hogy valóban összefogva, együtt kérjék fel Bokros Lajost miniszterelnöknek, és álljanak be mögé TANULNI !

Szocilaista ismerősömtől kaptam a következő sms-t:

 

"Úriember nem úgy próbálja legyőzni az ellenfelét, hogy nem engedi pályára lépni. Számomra szégyen, amit a pártom az MDF-el csinált a fővárosban. Elnézést! " (aláírás)

 

A tisztesség és az emberség nem pártfüggő. Ébredjetek Barátaim! A jobb és baloldaliságnak ebben az országban már vége! A tisztesség vívja elkeseredett harcát a felgyülemlett, és a látszat ellenére egyre inkább egy hordába összeálló, demagóg, acsarkodó önérdekűekkel szemben.

Ha a horda megszerzi a hőn áhított uralmat - a becsületesek eltűntetése után- egymás torkának esik majd, és szomorú, véres,afrikai sivataggá változtatja ezt a húsz éve gyönyörű reményekkel induló országot!

2010. 03. 25. 9:58

Tudom, hogy a magyar választók értően,és jól olvasnak,a  bevezetés után gyorsan eljutnak a lényeghez, és a tartalomhoz!VigyorKacsintás

2010. 03. 19. 16:51

Okos, és higgadt gondolatok Géza! Bárcsak sokan gondolkodnának így a radikális oldalon....

Azonban volt már rá példa, hogy az egérke  nagyon megkeserítette a kevély oroszlán életét, aztán szépen lassan el is ette előle a falatokat:-)

2010. 03. 19. 10:31

Ezek  a  gennyes megnyilvánulások csak Téged minősítenek.

Még sajátjaid is elítélnek érte.

Írd már ide a nevedet te hőscincér!

Engem dr Jónás Lászlónak hívnak!