logice - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

logice

Regisztrált:
2008. 06. 01. 11:30
Utolsó belépés:
2016. 02. 03. 17:32

2012. 11. 07. 17:14

Nem tudom hol kérdezzem. Tud valaki valamit arrol hogy az Esztergomi Járás vezetője állitólag Meggyes Tamás lesz ?Hol lesz a központja ?Mekkora lesz az aparátus ?Mire terjed ki a hatáskör ?Felszámolják az önkormányzatokat ?Nem lesznek önkormányzati választások ?Hogyan kell ezt a járási hókusz pókuszt elképzelni ?Tud erröl valaki valamit ?Előre is köszi

2012. 07. 02. 6:20

Megmondaná valaki ki ez a titokzatos  uj tulajdonos ?Netán a volt al polgármester cége ?Most mennyivel szertnék lehúzni a várost ?Az adósságot el vitte a cica ?Szerintem csak a külső strand részt akarják üzemeltetni a nyári szezonra de már evvel is elkéstek .

Ezek pofátlanul hülyének néznek mindenkit .Egy ekkora ház ujra indítása hatalmas összeg .Munkahely teremtés ?És miböl fizetik a munkabért és annak közterheit ? Adósságból?Fidesz féle parasztvakítás .A gázmotorok ujra inditásához sincs elég pénzük ha csak nem újabb hitelböl a város számlájára .Tétényi mit tud erről az egész őrületröl ?Nem nyilatkozik .

2012. 04. 24. 16:57

Egyébként fidesz közeli fórrásból az a hír járja hogy már a Matolcsi közvetlen környezetében is komoly aggájok vannak a" program "finanszírozásával kapcsolatban .Várható a menesztése, ami azt is jelenti hogy Viktorunkból is fél kezű oriás lesz.

Ma már tisztán látszik hogy nagyságrendekkel kevesebb lesz a bevétel mint ahogy kalkulálták és a megtorpant gazdaságot sem képesek újra indítani .Lassan vége a mesedélutánoknak a Tv1- en meg a Kossuth rádióban.

Egyre kínosabb hogy képtelenek irányítani ezt az országot aminek még a formálya sem tisztázott jelenleg nincs köztársasági elnök ,de minek is lenne ha az államforma nem köztársaság .

Az sem igaz hogy az EU-nak nem érdeke csődbe vinni Magyarországot .Meg menthetnének bennünket de nem minden áron. Mi nem vagyunk és nem is leszünk ezen a téren alkupozícióban. Csödben vagyunk mi saját magunktol nem kell ehhez az EU.Az viszont igaz hogy az EU-n kivül is van élet Csak ez olyan mint egy hosszú házasságbol hirtelen kilépni A vagyonmegosztásnál érhetnek bennünket meglepetések .

És ha majd ott álunk egyedül az út szélén szabadon ,és valós értéken be áraz bennünket a világpiac ,na akkor fog csak igazán pofára esni Viktor apánk meg ez a szerncsétlen ország

 

2012. 04. 24. 16:12

Én  kocsit nem vennék tőle nem hogy kölcsön adjak neki

Te adnál kölcsön ennek az embernek?

2012. 01. 25. 20:43

Az utóbbi másfél év kataszrófális  gazdaságpolitikája ill.ámokfutása gyakorlatilag minden  létező pályárol letérítette az országot ,és az egyébként sem rózsás de működö gazdaságot    ellehetetlenítette .

Az igazi nagy kamu Az IMF hitel keg ez a védőháló mese  . Bár mennyit kapunk ha kapunk már most el van költve az utolsó centig .Szemfény vesztés az egész .

Az oroszok felé eladósödni manapság kész öngyilkosság. Ráadásul ezt az az Orbán tenné meg aki nemrég még minden bajok okozojának a KGST -ét tartotta.

Vásári komédiások és pitiáner szálhámosok uralják az országot és vezetni viszont nem vezeti senki .Tessék körülnézni mi van itt .

Egyszerűen röhely .