BESSZI - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

BESSZI

Regisztrált:
2008. 02. 14. 18:39
Utolsó belépés:
2010. 03. 31. 7:11

2010. 03. 03. 13:25

Egyszerűen nevetséges, ami Esztergomban választási kampány címén történik.

Az MDF is próbálkozott Bokros Lajos professzor március 11 -i 18 órai előadására helybiztosítással a Zsinagógába. 

 Akkor Operettelőadás van... Tudomásul vettük. 27- én alternatív időpontot kértünk, akkor pedig nem lehet, mert nincs hova elhelyezni a tánccsoportokat, stb...stb..stb.. Így kénytelenek voltunk üzleti alapon helyet bérelni. A város  nem biztosít helyet , tulajdonképp, ezek szerint nincs is hol....a kampányrendezvényeknek. Vajon miért? Érdekes módon fideszes rendezvényre mindig van lehetőség a Zsinagógában. Az értelmetlenül elpusztított Zöldház most nagyon hiányzik. Szerintem  a Zöld ház jelen pillanatban életveszélyes, semmiféle rendezvény céljára közegészségügyi, és egyéb szempontból sem alkalmas. Elképesztő felelőtlenség bérbe adni. A közintézmények és nem  önkormányzati cégek nem merik bérbeadni politikai rendezvényekre termeiket, kivétel egy pártnak.... No ez  az egy nem az MDF, nem a Jobbik, nem a szocialisták...., . Óriásplakát helyek gyakorlatilag lefedettek, mondhatnám "egysíkúak" Határozatlan Egy- két eldugott " ellenálló" reklámcég plakáthelye elérhető csak.

A helyi VB határozatai  "érdekesek". Talán most változik a helyzet a pártok delegáltjaival.

Megkapunk határozatokat  pénteken délben írásban, amik szerdán születtek. Érdekes módon szombaton vasárnap így lejár a fellebbezési idő( 3 nap, és nem érdekes, ha az ünnepre esik...:-)l)  Hivatal nincs , beadni nem lehet a fellebbezést, ami három nap múlva elévül....A területi  VB így vizsgálat nélkül utasítjael a fellebbezéseket , amik egyértelműen bizonyítják a feljelentő rosszhiszeműségét. 

2010 Esztergom, a demokrácia 20. évében !!!!!i

2010. 01. 26. 22:51

http://atv.hu/cikk/20100125_nincs_vita_esztergomban

AZ ÖT szerint a képviselő elvonhatatlan joga az interpeélláció, és az hozzászólás.

Ezt semmilyen szmsz, szavazás nem írhatja felül. 

2009. 12. 08. 7:42

A mentelmi jog nem vonatkozik a tettenérésre. Itt nem arról van szó?

A tettenéréshez nem feltétlenül az kell, hogy a pajszer épp a kezében legyen. Tettenérték, hogy ő adta ki az utasítást.... Jogászok, kíváncsi lennék a véleményetekre!

2009. 10. 10. 8:07

Az a Balogh valóban nem ez a Balogh, de az Balogh ott ül a megyei önkormányzat fideszes frakciójában, az előző választásokon Meggyesnek nyújtott, felejthetetlen szolgálatai jutalmaként.  Pl a gazdakörben hangzott el OV fellejthetetlen "oszt Jónapot" -tal fémjelzett beszéde.

Szóval az a Balogh is, Ivanovos gazdakörével is teljes gőzzel támogatja MT szalontüntetését.

Régen meg az a Balogh is gyönyörű verseket szavalt a Kádár alatti városi ünnepségeken főkiszesként.

Balogh ide, Balogh oda mindegyik egyformán balogPénz beszél

2009. 10. 06. 16:24

"Innentől megkérdőjelezhető, hogy Esztergomban a mérsékelt konzervatív, keresztény értékrendet kik is képviselik."

Talán az MDF is, vagy talán az MDF? Zavarban van És még ki is mer állni érte ! Tán ez nem bűn, csak azért , mert pártnak hívják, és mert mer bevállalni dolgokat ?

Mert összefogásra késztet? Mert nem taktikázik, húzódozik, nem" épp halaszthatatlan dolga akad...:-)", hanem teszi a dolgát.Nem azt mérlegeli , hogy "kaptunk mi már eleget".

Szerintem ez a keresztény , valódi konzervatív értékrend alapja.