Kovács Géza - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Kovács Géza

Regisztrált:
2008. 01. 11. 20:14
Utolsó belépés:
2016. 09. 14. 9:03

2008. 01. 11. 20:56

Hölgyeim, uraim!

Nem 1952-t írunk…
-Mi bűne van a Magyar Önvédelmi Mozgalomnak vagy a Magyar Gárdának? A MÖM tábornak, a Fehér Karácsonynak? ( Az a baj velünk, hogy nálunk nem volt kábítószer, balhé, szodómia? Hát ezt vállaljuk…)

Önöknek nagy része a liberalizmust az MSZMP-ben szívta magába Marx és Engels emlőjén a pártiskolán. Megdöbbentő, hogy kedves Miavecz Jenő, ehhez Te is a neved adod. Emlékszel?

Te is valamikor antikommunista voltál. Ma meg beálltál abba a sorba dr. Sólyom Olimpiával egyetemben (talán neki is kék a vére és nem piros-fehér-zöld), hogy tiltakozol valami antikommunista dolog ellen! De miért? Csak a baloldalnak és idegen államnak lehet - ráadásul felfegyverzett gárdája ( pl. Inkal-Security vagy Krav-Maga) - Magyarországon?

Mi közünk nekünk nemzeti érzelműeknek a Fideszhez? Mi annyira szeretjük ezt a politikai erőt, mint az MSZP-t vagy a többi senkiházi, megélhetési pártot. Nem csak nektek kell majd eltűnnötök, hanem a teljes politikai elitnek! Ezt fogják rendszerváltásnak hívni… Esztergomra is ráfér!

Cinikus a rendezvény címe? Én adtam, de nem én találtam ki. Olvassanak utána, Önökre fér, ajánlom az Egri Csillagokat is! Régebben az önfeláldozás a vérünkben volt, ma meg Önök szerint hazaárulás. Hát szégyelljék magukat! Egyelőre a közélet tematizálása Önök kezében van, de bármikor fordulhat a kocka. Ezt ne feledjék!...

Remélem, névvel sokan vállalják a vitát.

Szép estét!

Kovács Géza