Turul71 - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Turul71

Regisztrált:
2008. 01. 11. 15:57
Utolsó belépés:
2011. 06. 05. 10:53

2011. 06. 05. 10:59

Lezajlott a választás.Most nem kell figyelni arra, hogy a választópolgár mit is szól bármihez?Igenis, zokon vettük, hogy egy parlamenti párt helyi képviselője, valamint vezetője nincs ott a trianoni megemlékezésen!Holott a polgármesterasszony, akivel a helyi Jobbik szövetséget kötött-Ő ott volt!Azt a kifogást sem tudom elfogadni, hogy másutt volt, vagy dolga akadt- Ők itt indultak és itt hajtottak a szavazatokért ősszel- itt "működnek"- akkor ITT KELLETTT VOLNA LENNIÜK!Tisztelet Tanka G.-nak, mert Ő viszont tiszta szívvel tette a kötelességét.

2009. 04. 22. 16:06

Te is tudod,nem ezt szeretnénk megszokni!)

2009. 04. 21. 19:44

Sajtófigyelőink felhívták a figyelmünket egy érdekes cikkre. A 2009.04. 20. Néphazugság 4.oldalán olvasható cikk alapján megtudhatunk érdekes dolgokat a 04. 18.-i Igazság menetéről.

A cikk írója teljesen tájékozatlan a Magyar Gárda ügyeit tekintve. Ezen persze mi nem is csodálkozunk. Talán, ha a nagy Internacionálé éneklés közben másra is figyelnének, akkor nem írnának félrevezető, sőt hazug dolgokat! Azt viszont nem igazán értjük, hogy ha a kollégájuk ennyire tájékozatlan, akkor miért alkalmazzák? Régi bútordarab, vagy egy régi bútordarab valakije! NEVETSÉGES!

Az írás szerint Dósa István egy volt munkásőr. (Tényleg? Mikor és hol volt állományban? Tisztelettel várjuk a helyreigazítást ez ügyben! Amatőrök! Hiába már Önök sem tudnak úgy hazudni, mint az önöknek oly boldog, MSZMP-s időkben!)

Aztán az írás szerint lapzártáig nem sikerült elérni a Jobbik vezetését ez ügyben. (Hmmmm! Vajon a Zimbabwei követség mit szólt az ügyhöz? Őket sem érték el a Néphazugság dolgozói? Csak mert a Dósa István vezette Független Magyar Gárda Mozgalomnak (Őrzőszárny a gyengébbek kedvéért!) kb. ugyanannyi köze van a Jobbikhoz, mint az említett afrikai nagykövetséghez!)

A cikk írója meglehetősen furcsa konteksztusban tüntette fel az egyik transzparens feliratát. Valahogy így: " a menet élén egy óriás transzparenst vittek, amelyre magyarul és németül azt írták: "Az igazság szabaddá tesz". (Az auschwitzi haláltábor kapuján németül "Die Arbeit macht frei", A munka szabaddá tesz felirat volt olvasható." (Ebbe a gusztustalan hasonlatba belesétált Guszt(ustalan)os Péter is! Az újságírónak mi is ugyanazt ajánlanánk, mint G.P.-nek, a KDNP-s kollegája 04.20.-án, a parlamenti felszólalásában! Olvasgassa bátran az Evangéliumokat! Ne féljen, nem harap!)

Tisztelt Népszabadság Szerkesztőség!

"Az Igazság szabaddá tesz" mondat nem az Internacionálé egyik elfelejtett versszakába van elrejtve, de még csak nem is a MSZP egyik válságkezelő programjának része! Ezt a mondatot Jézus Krisztus mondta az evangélium tanúsága szerint! Ja! ennyire már nem művelt az újságíró? Ez bizony szégyelni való! Nem?

Egy rövidke cikkben ennyi baki, már több, mint kínos! Szerintem nem a „Futrinka Street News-ból” kellene tájékozódni!

Várjuk a helyesbítést!

A munkásőr bejegyzés már nem szerepelt a Néphazugság online oldalán, a tárgynapon 15 órakor. Talán volt eredménye annak, hogy Dósa István felhívta tisztelt(?) újság figyelmét a nyilvánvaló hazugságra, rágalomra!

AZ MR-1 Kossuth adója pedig überelte ezt a sok hülyeséget, amikor a Déli Krónika rövid hírei között, arról tudósított, hogy a szombati beszédek miatt eljárást indított a rendőrség két személy ellen! A Krónika úgy tudja, hogy egy "volt gárdista", és testvére ellen indult eljárás, közösség elleni izgatás vádjával.

Tisztelt Krónika!

A két személy között nincs rokoni kapcsolat! A megszólításban használták a "testvérem" kifejezést, mivel a két szervezetben (amelyek vezetőiről szó van), nem divat az "Elvtárs" megszólítás! Kérem Önöket, ha esetleg, legközelebb egy szerzetes rendházban készítenek riportot, és ott meghallják a "testvérem" megszólítást, ne gondoljanak azonnal rokoni kapcsolatra. Ez egy roppant kínos elszólás volt Önöktől!

Független Magyar Gárda Mozgalom