Lil - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Lil

Regisztrált:
2007. 11. 22. 4:59
Utolsó belépés:
2011. 08. 27. 10:32

Törölt felhasználó #630

2009. 09. 09. 21:34

Randevú az arroganciával?- kávé helyett!

Forrás:Robert Fico Komáromban is találkozna Bajnaival
2009. szeptember 2. 14:27 Sárai Evelyn
Észak-Komárom (Szlovákia) Robert Fico Komáromban is találkozna Bajnai Gordonnal. Mindezt a szlovák televízió 5 perc múlva 12 című műsorában mondta a szlovák miniszterelnök, aki felajánlotta Észak-Komárom polgármesterének, Bastrnák Tibornak, hogy találjanak megfelelő helyet Cirill és Metód szobrának, ahová ellátogathatnak Magyarország képviselőivel.


Robert Fico tavaly Gyurcsány Ferenccel Észak-Komáromban találkozott.
Fico hozzátette, hogy ebben az esetben hajlandó lenne egy közös látogatásra Szent István király lovas szobránál is. Szlovákia miniszterelnöke úgy érzi országa ellen egy precedens nélküli politikai kampányt folytatnak, melybe bekapcsolódott az összes magyar politikai párt és a sajtó is. Véleménye szerint sem a nyelvtörvény, sem Sólyom László észak-komáromi incidense nem olyan téma, melyről tárgyalnia érdemes magyar kollégájával.

„Hová kéne visszakoznunk a nyelvtörvény esetében?“ – tette fel a kérdést Robert Fico, hiszen az államnyelvet minden szlovák állampolgárnak kötelessége beszélni, még a kisebbségeknek is. Az augusztus 21-én történtekre pedig így reagált: „Lehet, hogy a szláv népek nem olyan agresszívek, de nem engedjük, hogy megmondják, mit tegyünk.“

Forrás:

www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/robert-fico-komaromban-is-talalkozna-bajnaival-254660

Komment:

Szakaszunk tiltakozását fejezi ki: az ellen az Európa Unióhoz tartozó ország ellen, ahol még ma is élnek a Benes dekrétumok és a kollektív bűnösség elve.

Trianon vörös ceruzája rajzolta gúnyhatár mentén élő magyar ajkú nép eleget szenvedett már a békediktátum következményeitől!

"Szlovákia történetével kapcsolatban felvetődik a kérdés: ez a történet az 1993-as évvel kezdődik? Ha az államot a szó szigorúan vett és modern értelmében fogjuk fel, akkor a válaszunk: igen. Ha viszont az államok történetébe az állampolitikai programok is beletartoznának, akkor Szlovákia története ilyen megközelítésben a 19. század közepéig nyúlna vissza."

Oly fiatal ez az állam, hogy az intelligenciája még alig mérhető.

Ezért is gondolhatja néhány politikusa, hogy a szlovák nyelvet így kell védenie, ilyen, úgymond, gőgös és ostoba törvénnyel.

Követeljük, hogy a szlovák parlament törölje a törvény azon elemeit, amelyek a hátrányos megkülönböztetés alapját képezik.

E törvény sérti a szólásszabadságot!

E törvény sérti az alapvető emberi jogait egy kisebbségben élő népnek!

 

 

A magyarok Felvidéken otthon vannak - több ezer éve!

Forrás:

http://www.esztergom.magyargardamozgalom.hu/node/249

2009. 09. 05. 0:55

http://www.esztergom.magyargardamozgalom.hu/node/236

 

Bocsánat, hogy nem tudom linkelni,de érdemes megnézni.Mi a vershez, képet is találtunk már augusztus 21-n.

2009. 08. 15. 8:06

 

Nagyboldogasszony ünnepe

http://www.esztergom.magyargardamozgalom.hu/node/233

Boldogasszony Anyánk, régi nagy Patrónánk!

http://www.esztergom.magyargardamozgalom.hu/node/234

2009. 07. 09. 16:42

A Méltóságot Mindenkinek Mozgalom azért jött létre, hogy küzdjön a megkülönböztetés, az intolerancia, a gyűlölet és a politikai szélsőségességek ellen. A legutóbbi, 2006-os országgyűlési választások óta Magyarország szélsőjobboldali pártja, a Jobbik Magyarországért Mozgalom korábban sosem tapasztalt népszerűségre tett szert: a 2009. június 9-i EP választásokon Magyarország harmadik legnagyobb pártjaként a szavazatok közel 15 százalékát szerezte meg, ezzel három mandátumhoz jutott az Európai Parlamentben. A Jobbik egy szélsőségesen rasszista, cigányellenes, homofób, antiszemita párt, mely létrehozta saját félkatonai szervezetét Magyar Gárda néven. A Gárda vonulásaival, rendszeres köztéri szerepléseivel tudatosan félemlíti meg mindazokat, akiket ellenségének vél: cigányokat, melegeket, zsidókat, másképp gondolkodókat.

Mi, az MMM aktivistái végtelenül károsnak és szégyenletesnek tartjuk Morvai Krisztina, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád Európai Parlamentbéli tagságát és minden eszközzel tiltakozunk a Jobbik és az általa képviselt gondolatok térnyerése ellen.

 

Én ezért az állításért,mely stigmatizálja a jobbikot-simán feljelenteném ezt a szakmáját felejtő szociológust+ az ugynevezett mozgalmukat !

A Gárdától maximum egy népcsoport fél/ az is gerjesztett alapon!A főkolompárokat is ismerjük ezügyben!

Az MMM aktivistái  saját magukat hiteltelenítik el, egy ilyen nyilatkozattal és egy ilyen provokatív aláírásgyűjtéssel!Mosolyogni és szánnivalóakvalóak-semmi egyebek!!

Ennyi erővel inkább gyűjtsenek aláírást a jelenleg regnáló illegitim hatalom ellen:ugyanis rendkívüli módon hozzák egyre nehezebb helyzetbe a magyar családokat, miközben "Li-bajnai" mocskos ügyleteiről igencsak hallgat a média.

Önismeret. Saját szerepét is vizsgálhatja Bajnai Gordon a sukorói ingatlanügyben. A Magyar Hírlap birtokába került dokumentumok alapján a Velencei-tó partjára tervezett kaszinóváros útjának egyengetésében a Nemzeti Vagyonkezelő mellett gazdasági miniszterként Bajnai Gordon is közreműködött.

Ő tartotta a kapcsolatot a befektetőcsoporttal, és rendszeresen referált elődjének, Gyurcsány Ferencnek. A King City nevű beruházáshoz az 1 milliárd forint értékű állami ingatlant az MNV Zrt. közreműködésével cserélte el egy Joav Blum nevű vállalkozó három Pest megyei, összesen 787 millió forintot érő ingatlanra. A kormány ennek ellenére továbbra is azt állítja: az államot nem érte kár.

(hírTV)