Lil - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Lil

Regisztrált:
2007. 11. 22. 4:59
Utolsó belépés:
2011. 08. 27. 10:32

2008. 01. 11. 18:01

Jó estét! Végigolvastam a beírásokat-és végig"nevettem"ezeken az ostoba dolgokon-mármint az elhatárolódástól!Szeretném tudni,hogy miért kell elhatárolódni a Magyar Gárdától?Azért mert egy ostoba ibolyaszál kitalálta ezt a marhaságot???Ez legyen az Ő butasága,mint megannyi ostoba nyilatkozat a részéről....Büszke vagyok arra,hogy ez a szabad királyi város nem csatlakozott és nem állt be vágómarhaként a sorba,mint egyes önkormányzatok ebben az országban!!! Ez a szégyen!!! A mai 1 százalékos szárnyaszegett madarak ostoba médiája-mármint akik lakájként szolgálják őket a környezetünben...Akár helyben is..

Kérdem én:Mi történt akkor,amikor a megyei Gárda tagjai koszorúztak méltó módon tisztességet adva 1956. hőseinek itt helyben a városban?SEMMI,semmi olyan nem történt,mint amit átéltem 2006.okt.23-n a fővárosunkban..

Azt gondolom,hogy sokan csalódtak ebben a politikai milliőben és mást akarnak,másképp-normális módon!Tudnék példát mondani fekete egyenruhára-egy bizonyos kormányközeli őrző-védő szolgálat-szerintem mindenki tudja kikre gondolok..?Az Ő egyenruhájuk senkit nem zavar???Sem harci módszereik??Miért a Magyar Gárda a célpont?-mert a kormány divatossá tette?-mert a kormány az utolsó rúgásait éli?-mert a kormány szembe megy választóik akaratával?

Lásd, eü.reform,amelybe emberek fognak akár belepusztulni..?!!!A HOSPINVEST ZRT. kórházában már a folyosón fekszenek a betegek-sajnos nem kitalácio!

Utolsóként megemlítem a fene nagy demokráciában-egyenlő jogok mindenhez,mindenkinek..A munkához is!!!!!Az én adóforintjaimból ne segélyezzenek olyan réteget-amely elvárja,hogy a magyar populáció tartsa el őket..Dolgozzanak!!!Tökéletesen mindegy mit-söpörjenek az utcákon-lenne mit!!!!!