Lil - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Lil

Regisztrált:
2007. 11. 22. 4:59
Utolsó belépés:
2011. 08. 27. 10:32

2010. 03. 23. 22:10
© JANI ma 20:07 | Válasz | #17488/td> 2
Üdv!
Esztergomban a Kárpátia koncert nem a Széchenyi téren lesz, nem a polgármester hívott meg minket, és bizony nem is ingyenes rendezvény, mivel nekünk nincsenek sponzoraink és nem áll mögöttünk egy pártkassza sem.
üdv. Jani

Ez egy beírás a Kárpátia fórumáról..Az író: Petrás János.

2010. 03. 21. 18:45

58-s Én inkább a Jobbiknak hiszek,mint egy Lakatosnak..Ez a véleményem..Ugye nem baj?)

2010. 03. 21. 18:39

A Jobbik közleménye:

A Jobbik visszautasítja azokat az aljas rágalmakat, amelyek a hajdúhadházi fórumon történtekkel kapcsolatosak. Szegedi Csanád szabadtéri rendezvényén ugyanis vettek részt cigányok is, és az Új Magyar Gárda Mozgalom tagjai csak az előadók személye körül álltak.

A hajdúhadházi rendezvényen mintegy négyszázan vettek részt, a kb. tíz-tizenöt gárdista az új, legális egyenruháját viselte. Több, hivatalos öltözékben megjelent rendőr is tartózkodott a tömegben, ahol semmilyen atrocitás nem történt. A Jobbik Magyarországért Mozgalom több mint négyezer lakossági fórumot tart a választásokra készülve, amelyekre gyakran cigányok is ellátogatnak, azonban őket semmilyen hátrány nem éri, képviselőjelöltjeink őszintén elmondják a cigányokkal kapcsolatos, a Jobbik programjában is szereplő javaslatokat is.

Dúró Dóra
a Jobbik szóvivője

Korábban írtuk:

Szinte hihetetlen! Az MTI az alábbi szívfacsaróan elkeserítő hírről tudósított:

A hajdúhadházi cigány civil szervezet vezetője, Lakatos Zsolt Bátor tájékoztatása szerint mintegy tízen szerettek volna bemenni a választási gyűlésre, amelynek előadója Szegedi Csanád, a Jobbik európai parlamenti képviselője és a párt helyi képviselőjelöltje volt. A cigányok képviselői kérdéseket akartak feltenni a fórumon azzal kapcsolatban, milyen elképzelései vannak a pártnak egy olyan településen, ahol túl sok cigány él – mondta Lakatos Zsolt Bátor.

Arról nem érkezett híradás, hogy kit is és miért is kívánt képviselni és miért éppen a Jobbik gyűlésen a Bátor cigány.

Bátor szavai szerint gárda-egyenruhás férfiak állták útjukat, és közölték, hogy az egyébként plakátokon nyilvánosnak hirdetett rendezvény zártkörű, oda „cigányok nem mehetnek be”. A helyi cigány szerint „aprócitásra” nem került sor, de később megpróbáltak bejutni a Jobbik hajdúböszörményi nagygyűlésére is, azonban oda sem engedték be őket. Az ügyről értesítették a helyi választási irodát – mondta Lakatos Zsolt Bátor.

Bátornak és nagyon bátor harcostársainak minden bizonnyal a böszörményi buszra is volt jegye, mert előre megvásárolva kedvezményes a buszjegy, ha Hajdúhadház és Hajdúböszörmény között vásárolják meg?
A hírt közzé tévő média nem mondta meg, hogy a választási gyűlésre - állítólag - be nem engedett cigányok igazán mit is akartak volna és hogy az állítólag be nem engedők, vajon melyik választási szabályt sértették meg, amikor saját rendezvényükre szelektálták volna a hallgatóságot.

Arról sem kaptunk információt, hogy az immáron sorozatos esetekben, amikor a sajtó munkatársait, de csak bizonyos média munkásokat tiltanak ki az MSZP választási gyűléseiről, az vajon miért nem hír, pedig ott még a szabad tájékoztatás alkotmányosan garantált alapelve is sérült.

Ha be akartak menni a jó arcú cigányok, vagy ha csak kamu az egész, azon sem lennénk megdöbbenve, ha viselkedésük vagy kulturálatlan öltözetük miatt nem engedték volna be őket. De ez - cigányok esetében - eleve kizárt, hiszen ők annyira jogkövető magyar állampolgárok - „hogy csak csuda”!

(Chubakka - Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_03_21_napi-humor-ciganyok-a-jobbik-gyulesen

 

2010. 03. 21. 17:56

Mielőtt bárki-bármit mondana nem vagyok jobbikos!!Az egyéni véleményem volt csupán és azt hittem a véleménynyilvánítás joga megillet.Engem egyik párt véleménye sem motivál,hiszen az eddig regnálók mind megmutatták igazi arculatukat...Az elég volt!

Persze odamehet bárki-én személy szerint nem láttam cigányt  V.G. fórumán..

Azonban nem is nézelődtem..

Nem kell a Jobbikra fogni,hogy határolódjon el a beírásomtól..ez egyéni vélemény volt!