Biró László - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Biró László

Regisztrált:
2007. 11. 20. 18:27
Utolsó belépés:
2012. 09. 04. 23:32

Törölt felhasználó #2287

2010. 10. 19. 15:06

 

Kedves Captcha!

Szerintem ezt most nem kellene!

dr. Kanász Gábor csak fel akarta hívni Petróczi úr figyelmét, hogy szembe megy a Fidesz szavazók erkölcsi normáival. Petróczi úr szemét fel akarta nyitni, hogy lássa nem csak Meggyes Tamás véleménye létezik!

Egy függetlenek jelöltnek a választók akarata szent kell, hogy legyen! Remélem ez a Szentgyörgymezei független jelölt, hosszútávon nem viselkedik pártkatonaként!

2010. 10. 18. 17:48

Elnézést!

 

Húzódtak = húzottak

2010. 10. 18. 17:45

 

Egyvalamit tisztán kell látni, az elkövetkezendő önkormányzati választások emberanyagban „tisztulni" fognak, mivel a kompenzációs helyek 10-ről, 4-re csökkent. A pártok a (gyenge jelöltjeivel) körzetenkénti szavazatgyűjtő technikát elfelejthetik. Már kevés ez a technika, hogy indítsunk bárkit és legyünk elsők a listán. A listás helyek a második helytől értéktelenek lettek! Tehát innentől, semmilyen szervezetnek sem lehet a listás helyeket célul kitűzni.

 

Minden szervezetnek arra kell törekednie, hogy „jó" embereket indítsanak, hogy a körzetüket megnyerjék. Csak így tudják érvényesíteni a jelenlétüket a testületben. Ellenkező esetben csak egyetlen képviselőcskéjük ülhet be a választások után, ráadásul súlytalanul.

 

Mostantól fordul a kocka, nem a pártok fogják eldönti, hogy kik indulhatnak el a színeikben, hanem a „jó" vagy „erős", társadalmilag elismert jelölt vállalja fel a pártot (talán).   

 

Véleményem szerint az elkövetkezendőkben városi szinten a függetleneké, a civil szervezeteké a jövő. Persze csak abban az esetben, ha ők is megfelelő jelölteket indítanak. Rövidtávon itt látom a problémát, mivel többségéban a korrekt, tisztességes emberek a várospolitikától hátrébb húzottak! Kérdés, mikor mernek előjönni és jelöltetni magukat?

 

Várom már azt az időt, hogy képviselőnek lenni tisztesség legyen és nem pedig.......!

2010. 10. 07. 13:32

 

Kedves Frenkin1, mégis melyik szám nem stimmelt?

 

Írta: „Én Esztergom "töretlen" fejlődését szeretném látni, ezért is dolgozom. És ön, az ilyen "típusú" írásaival, mit szeretne elérni????"

 

Csakis az igazságot! De ki az az én?

Frenki 1, sajnos önnel ellentétben nekem más képem van egy város fejlődéséről! Kérem nézzen körbe a városban, nézze meg Esztergomot és az adóság állományát! De ne csak nézzen, lásson is!

 

Megkérem, ne engem vakítson ezekkel a szövegekkel, én járok az országban és látom a hasonló nagyságú és adottságú városok fejlődését! Ráadásul egy „kicsit" szakmába is vág (tudja mélygarázs ügy!). Sajnos Esztergom, ezektől a városoktól igen csak le van maradva! Jelenleg Esztergom a többség számára egy nehezen élhető város!

Tudja Esztergomért nem csak dolgozni kell, hanem az adott fejlesztésekhez érteni is kellene!

Remélem a munkája innentől fogva, tényleg gyümölcsöző fejlődést hozz városunknak, ehhez sok sikert kívánok!