Biró László - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Biró László

Regisztrált:
2007. 11. 20. 18:27
Utolsó belépés:
2012. 09. 04. 23:32

2010. 10. 23. 17:31

 

Kedves Lajcsi!

 

Sitku Pál az egyesület elnöke csak 23 szavazattal maradt el Meggyes Tamástól! (34 szavat meg érvénytelen volt a körzetben!?)

Nagy László az egyesület alelnöke is jól szerepelt - szerintem!

 

Én személy szerint meg nem indultam, így ez elég logikátlan bejegyzés volt velem kapcsolatban!

 

2010. 10. 23. 12:07

 

Tisztelt Esztergomikak!

 

Társaságunk, a Regionális Szakami Társaság átalakulás alatt van!

Az új elnök Sitku Pál lett és az egyesület döntése alapján nevet vált, az elmúlt esztergomi események miatt. Az új név Szent István Egyesület lesz!

 

Az egyesület nevében elmondhatom, hogy minden tenni vágyó esztergomit várunk!

 

(Bővebben majd később!)

2010. 10. 22. 0:01

 

Ha tovább frakciózik Meggyes és csapata, akkor Tétényi Évának kell a segítség bent a testületbe. Ha Vajk hajlandó segíteni a polgármesterasszonynak, akkor maradjon és legyen független, lépjen ki a frakcióból. Tegyen Esztergomért!

2010. 10. 21. 23:40

 

Marics, a demokráciáért meg kell küzdeni. A rendszerváltásnál csak átakasztották Magyarországot az egyik húskampóról a másikra, nem a nép harcolta ki a váltást! A nép, az 50+20 éves kényelmes semmittevés után még nem tanult meg választani - láthattuk még mindig színre szavaztak az emberek, nem személyre. Többen még mindig azt gondolják, hogy majd a fenti vezetőink mindent megoldanak helyettünk. Hát nem, nekünk kell tudatosan választanunk és a városunk soha többé nem kerül ilyen helyzetbe. Rajtunk az ország szeme, hát mutassunk példát, hátha követnek minket.

Többet ne engedjünk dilettánsokat és érdekembereket az önkormányzat, a testület közelébe! Mert ha ezt nem tanuljuk meg, akkor a 10 év alatti hozzávetőleg 100 milliárdos városi bevételünk továbbra is eltűnik a semmibe (+20 milliárd hitelt is felhalmozunk).

2010. 10. 21. 23:11

 

Legyünk reálisak és térjünk vissza a feladathoz, Vajk az első aki kiszavazott a Meggyes frakcióból. Ne nyomjuk már vissza Meggyes mellé!

Innentől kompenzáljon Esztergom felé a viselkedése miatt és segítsen Tétényi Éva polgármesterasszonynak. Még fél év is hosszú idő, nemhogy négy év, elkell a segítség a testületen belül is!

Ha Bánhidy Vajk ezt a támogatást nem vállalja fel és esetlek a nagy nyomás miatt lemond, örökre folt esik a becsületén, helyrehozhatatlan hibát követ el. Ha viszont továbbiakban segíti Évát, akkor „részben" rendezheti megítélését (persze tiszta már nem lesz, de legalább javított)!

Ha meg marad m1s mellett, neki a városban vége!