panna - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

panna

Regisztrált:
2007. 09. 29. 23:25
Utolsó belépés:
2008. 11. 17. 17:54

2008. 07. 19. 23:35

Háromszor próbálkoztam,egyszer sem kaptam ott enni.Vagy túl későn értem oda(17 óra),vagy túl sokan voltak,vagy nem volt előzetes foglalásom.Nem vágyom vissza.Te hogyan intézted el,hogy egyáltalán leülhettél?A gyerekeim is úgy ismerik a helyet,mint ami után úgy is ki kell találni valami mást.

Törölt felhasználó #43

2008. 06. 18. 13:02

Most lett kész az ebéd,rögvest bepántlikázom a hajam,tükör elé állok meleg mosolyt gyakorolniEttől biztosan érdekes leszek.(Vidám meg attól ha meglátom a párom képét amikor rám néz,így felszalagozva.) .Megkérem a szomszédot,hogy zárja el a zajforrásként funkcionáló ugatós kutyáját.Az őszinte vágy kimutatásával várnék egy kicsinykét,amíg a lecsendesített gyermekek(este) elalszanak.Ellenkező esetben elhűlhet a kedvenc étel.Már csak frissülnöm,sminket igazítanom kell és bíznom abban,hogy az én becsületes uram a saját igaz akaratából belátja,hogy jó embernek az asszonya mellett(is)van a helye.Kérek még ilyen tanácsokat!

2008. 06. 17. 23:04

Ki "rakatja"a fahidat?Ki fizeti a vízügyi hatóságot?És terveződik a kemping is.Kinek a pénzén?Én elmennék Vargyasra. Hátha most még igazi.Nem kellene meg(kút)mérgezni azt a szép helyet a rossz esztergomisággal.Mert amit a mi városunkkal tettek egyes jó képviselőink,annak alapján lehet,hogy egész Vargyast be kell zárják.

2008. 06. 14. 21:51

Ne haragudj,nem olvastam egész elejétől a hozzászólásokat.

2008. 06. 14. 13:56

Amennyiben valóban az említett vállalkozó rendelte meg a gyújtogatást, akkor gratulálok a gyors felderítéshez és örülök, hogy a tettes megkerült.

Ám van számomra néhány furcsaság.

Ha én építési vállalkozó lennék és meg is gazdagodtam volna (ami feltételez némi észt, dörzsöltséget), akkor nem tenném kockára vagyonomat, jó híremet egy rosszul megszervezett bűncselekménnyel.

Amikor a polgármester már eleve úgy emleget mint az ellene fellépő politikai(?)-gazdasági kör egyik tagját, aki bármire képes az ő jeles személye elmozdítása érdekében-nos én biztosan nem tennék semmi törvényellenest. Próbálnék küzdeni az érdekeimért, ám jogszerűen. Amikor eleve előtérben vagyok nem lennék oly balga, hogy saját magam juttassam rács mögé. De lehet, hogy így történt.

Az is lehet, hogy valai(k)egyszerűen csak jó sok nyomot hátrahagyva, az esztergomi vállalkozó nevében rendelték meg a gyújtogatásokat...