szechenyike - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

szechenyike

Regisztrált:
2015. 06. 19. 11:50
Utolsó belépés:
2017. 04. 21. 17:33

2016. 06. 22. 8:47

 

A piros pont elsősorban azon vállalkozóknak jár (Csabi, Szili), akik ezt kitalálták,  megvalósították, (az üzleti kockázatot vállalták), és utána az Önkormányzatnak aki támogatta.

A csatolt kép még az első mérközésről készült, ott még azért van hely, a második már zsufolt volt, és mi lesz ma ??? 

Egy kérés: Mindenki sportszerűen szurkoljon, és mellőzön minden pirotechnikai eszközt!

Nem kell görögtűz, füstbomba stb...

HAJRÁ MAGYAROK!

2016. 06. 10. 17:15

Szomorú, hogy nem érted, hogy egy kitüntetés kapcsán az adományozót pocskondiázod, akkor ez visszahat a kitüntetettre is.

Mondható: Jó, kapott kitüntetést, biztos megérdemli, na de nézzük már ki adta! ( Pl. Rákosi, Kádár, Európai Unió... stb )

Miért kell egy megérdemelt kitüntetés kapcsán neked TIT előadást tartani az Unióról, főleg akkor amikor esélytelen a nyilatkozataid alapján, hogy meggyőzhetnek arról, hogy mégis jó az Európai nagy családhoz tartozni. Ezt tőlem ne várd, esélytelen dolgokra nem vállakozom.

Ui.

Ezen eszmecsere helyett ajánlom inkább nézz utána Major Balázs tevékenységének, ismerd meg Őt, az sokkal hasznosabb lesz.

2016. 06. 10. 17:05

És az nem javította volna a "hangulatot", hogy a palánkot leszedik a Fürdő elött, és nem csak a fél járda lenne használható, illetve aszfaltozva?

2016. 06. 10. 12:10

Na ebben nem értünk egyet! Az a fontos ki kapja, a fontos miért kapja. Nyugodtan büszke lehetnél a szüleidre ha akár Rákosítól, vagy Kádártól kaptak volna kitüntetést, pl Kossuth díjat, mert a teljesítmény fontos. Szerinted akkor a Kossuth díjasok, Kiváló művészek stb. mind szégyelhetik magukat, akik abban az időben kapták. Nem! Te szégyeld magad, hogy egy kiemelkedő teljesítmény elismerését felhasználod hogy : "A véleményemet és világnézetemet illetően pedig azt mondom, amit igaznak vélek, nem várok érte semmi féle elimerést. " Ne félj, soha nem fogsz kapni rá elismerést mert nem vagy rá méltó!

2016. 06. 09. 15:08

Szörnyű, hogy semminek nem tudsz örülni! Esztergomi kap egy európai díjat, és akkor neked az a bánatod, hogy milyen az unió stb.   Fontosabb hogy ki adja, mint hogy ki kapja! Abban biztos vagyok hogy te soha senkitől nem fogsz semmit kapni, vagy ha igen akkor az tévedés. Felháborító a hozzászólásod. Én gratulálok a kitüntetettnek, és büszke vagyok rá!