Picur - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Picur

Regisztrált:
2014. 10. 06. 23:25
Utolsó belépés:
2017. 02. 12. 22:38

2017. 02. 12. 22:39

Esztergom valami „csutisztáni” részhalmaz. Emlékezzünk csak vissza, hogy lett a polgármester sikeresen megválasztva. Volt egy csomó jelölt. (Hasonló mechanizmus ment az országgyülési valasztásokon is a sok kamu párttal.) A felszalámizós stratégiával sikerült is neki pozícióhoz jutni. Ùgy keringett a közbeszédben, hogy ö a szeged-csanádi katolikus pespök favoritja a regnáló polgival szemben.

Ezek után én csak azt nem értem, hogy most tényleg hagyják önjárónak lenni direkt és nem adnak neki tanácsot azok akik marhára öt nyomták, vagy mert nincs idejük ilyen vidéki piszlicsáré városokkal foglalkozniuk.

2017. 01. 07. 23:32

„Ilyen nincs, de van.“

A premierről  sajnos lemaradtam. Nekem ez a legabszurdabb húzás eddig a jelenlegi városvezetéstől. Nem tudok mit kezdeni vele. Kinek a kútfőjéből pattan ki ilyen ötlet? Ez nem lehet igaz.

Tiszta “Vidám Vasárnap” érzés zeneileg. A video csak a bazilika körül forog, pedig van még a piac meg a vasút környéke és a sziget a mélygarázsos torzóval is. Kár hogy ezeket a részeket kihagyták. Remélem a gyerekeknek nem teszik kötelezővé a dalt a sulikban.

 

2016. 12. 27. 22:55

Bájos és kissé álszent vita az év végi prémiumokról. Vargyason nem lehetne foci akadémiát gründolni? Talán még azzal meg tudnák menteni a projektet.

2016. 12. 22. 20:23

  ≈ 1.000 EUR –t sikerült összekalapoznia a helyi Fiatal Demokraták Szövetségének. Gratulálok! Ès a csindadratra bumm bumm is megvolt. “Köszönik szépen a beteg gyerekek a segítséget.”

 Nem lehetne a TAO rendszerhez hasonlóan valamit az egészségügyre is alkalmazni?

2016. 11. 09. 21:55

Nálunk a kazánt most indítjuk újra. Èn el voltam sapkában, sállal meg a szotyiárus kesztyűben eddig. A vízforralóval melegítettem vizet azt a gumitömlőt megtöltöttem a meleg vízzel és azt a testhez fixáltam.

De tényleg kíváncsian várom a magyarázatot, hogy melyik cégnek sikerült ez a csőátvágási mutatvány. Iparban és energetikában vagy elvileg mindenütt standard a töblécsős kibiztosítás.

Mondjuk biztos nem Romanek Etelka szakmai tájékoztatójától várom el az igazi és hiteles magyarázatot a helyzetre.