Lucky - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Lucky

Regisztrált:
2014. 09. 22. 14:57
Utolsó belépés:
2018. 02. 13. 18:11

2015. 06. 17. 12:02

Azért én felvetném az előző városvezetés felelősségét is ebben a dologban. Mi az hogy szerződés nélkül odaadnak kulcsokat önkormányzati tulajdonú ingatlanhoz nem önkormányzati dolgozóknak, nem tisztázva a rezsifizetés dolgát sem? Máshol ilyesmiért hivatali visszaélés miatt már ment is volna a feljelentés. Volt erről egyáltalán testületi döntés, vagy valaki magánakciózott? 

Nem vitatom, hogy hasznos dologra hasznosult a helyiség, csak miért nem lehetett ezt tisztán csinálni, hogy semmibe se lehessen belekötni? 

2015. 06. 16. 19:51

Szerződés létrejön ráutaló magatartással is, nem csak írásban! Kulcs átvétele, ingatlan használata ezt megalapozza. Ha használták az ingatlant és fogyasztották a közműveket, azt ki kell fizetni. Vagy az jobb lenne, ha menne a feljelentés az ellen aki írásbeli szerződés nélkül odaadta magának a kulcsokat és hagyta, hogy a közvagyont ingyen használják? Jobb a békesség. Dobják össze a közösség tagjai a rezsit, mindenki jobban jár.

2015. 06. 16. 18:37

Azt kellene lassan közmegegyezés tárgyává tenni, hogy az emberek azért fizetik-e az adókat az önkormányzatnak, hogy az abból többek között a közösségi önszerveződést támogatni tudja, vagy azért fizetünk csak adókat, hogy legyen miből leinkasszóznia G. úrnak és társainak az aktuálist. 

Kovács úrnak meg el kéne gondolkodnia, hogy milyen közösség az amelyik nem tudja összedobni a rezsiköltséget sem. Más se kap ingyen bérletbe ingatlant, már az is nagy szó, hogy ezt a támomgatást nyújtja az önkormányzat. 

2015. 05. 22. 18:52

A projekt ügyintézőjének írásos nyilatkozata szerint a kiskunfélegyházi Tesco körforgalomnál és az AGIP benzinkútnál dr. Endre Szabolcs jegyző utasítására úgy szereltették fel ezeket közvetlenül az októberi választásokat megelőző napokban, hogy be sem üzemelték. A cél ugyanis a képviselők számára rendelkezésre álló információk szerint nem a működés volt, csupán az, hogy az akkori polgármester, Kapus Krisztián egy újabb kampányképet készíttessen előttük. Ez meg is történt, és a fotó a Félegyházi Hírek weboldalon – amelynek felelős kiadója ugyancsak az akkori jegyző volt – meg is jelent. A felszerelt, de üzembe nem helyezett térfigyelő-kamerákat azonban (amelyek több mint 500 ezer forint értéket képviseltek), eltulajdonították.

Előre mondom: egyik se lesz bűncselekmény a nyomozók szerint, ki lesz mosva mindenből. Ez a NER. De Etelka, mi nem azért szavaztunk magára, hogy ilyen emberekkel töltse fel a hivatalt... Küldje vissza a püspök úrnak szeretettel!

2015. 05. 21. 11:27

A bizottsági tagoknak többségben kell lenniük a képviselőknek. Jelenleg 7 külsős tag mellett 2 képviselő alkotja a grémiumot. Esztergom város vitatja ezt a felvetést, így megtartja az arányokat. Alberti: ebből peres eljárás lesz, valószínűleg a kormányhivatal látja jól, ennek ellenére mi a bírósági jogértelmezésre bízzuk magunkat. Romanek: reméljük precedensértékű döntés születik majd,  és nekünk lesz igazunk.

Alberti jól látja, felesleges per, felesleges pénzkidobás. Nem ezért szavaztunk magára Etelka!

Van valaki aki tudja, hogy mivel foglalkozik ez a részönkormányzat? Publikálják valahol a jegyzőkönyveiket? Egyáltalán működik, vagy csak felmarkolják a zsetont?