Lucky - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Lucky

Regisztrált:
2014. 09. 22. 14:57
Utolsó belépés:
2018. 02. 13. 18:11

2015. 06. 30. 15:21

Szerinted Dorog nem hely?

2015. 06. 29. 15:51

De Európa még mindig kétarcú menekültügyben. Hősnek tekintjük azt az embert, aki Szíriában vagy Irakban nem ért egyet az Iszlám Állammal (ISIS). Ha viszont ugyanezek az emberek a politikai nézeteik miatt hozzánk menekülnek, mert otthon megölnék őket, akkor hirtelen már nem is akarjuk megvédeni őket. Bevándorlónak nevezzük őket. 

Azok, akik elítélik a menekülteket, ugyanolyan rosszak, mint az ISIS: a terrorizmus ellenségeit bélyegzik meg.
 
De a magyaroknak látniuk kell, hogy ez nem fogja megoldani a problémát. A kerítés építésével csak rengeteg pénzt dobnak ki, de az EU-ba tartó migrációt semmi nem fogja megállítani. Mi ezt itt a tengeri útvonalon nagyon is jól látjuk. A menekültek minden falon át fognak mászni, minden határon át fognak kelni, mivel nincs más lehetőségük az életben maradásra.
 
Az emberkereskedelmet sem lehet ilyen módszerekkel megállítani. A kerítés egyetlen hatása az lesz, hogy többen halnak majd meg az úton. A migráció feltartóztatása nem teszi gazdagabbá az országukat, a kísérlet csak új tragédiák sorát okozza.

A megoldást inkább a nemzetközi jog megváltoztatása hozhatja el. Humanitárius folyosókat kell létrehozni, amelyek biztosítják, hogy a legsúlyosabb helyekről legálisan juthassanak Európába a menekültek.

A menekültek érkezését az elsüllyedt hajók és vízbe fulladt emberek sem állították meg. Ha az EU máshogy gondolja, akkor Európának nincs jövője.

Erről a szigetről nézve a határ nem Európa és Afrika, hanem élet és halál közt húzódik.

A magyaroknak talán azt kellene meglátniuk, hogy akik eljutottak hozzájuk, túlélők, és Európától, tőlük új életet szeretnének kapni.

 

 
 
 

2015. 06. 29. 11:30

http://index.hu/kulfold/2015/06/28/3027_embert_vegzett_ki_az_iszlam_allam/

A meggyilkolt civilek fele az iszlám szunnita ágát követő saitat törzs tagja volt. A radikális fegyveres szervezet a törzs 930 tagját ölte meg a kelet-szíriai Deir-ez-Zórban tavaly, miután fellázadtak az Iszlám Állam ellen.

A török határnál fekvő Kobaniban meggyilkoltakkal együtt ezen a héten 233 embert öltek meg. Az Iszlám Állam a saját harcosai közül is kivégzett 143-at, kémkedés gyanújával. Az OSDH adatai szerint a szervezet nyolcezer fegyveresét vesztette el a harcokban és az ellene fellépő nemzetközi koalíció bombázásaiban.

 

Ez most történik. Te merre menekülnél Esztergomból, ha Dorogon 233 embert ölne meg valaki ideológiai okokból? Ugye nem szeretnéd, ha amerre menekülnél azt mondanák, hogy koszos magyar, menjél vissza és oldd meg a problémáidat magad!

2015. 06. 26. 14:51

Látjátok, ezért fog mindenki a Jobbikra szavazni 2018-ban.

2015. 06. 26. 14:49

Érdekes, hogy felhozod a zsidókat. Ez a nép egyszer már közelről végignézte, ahogy megölnek 500 ezret, igazán a szemünk se rebbent. Ne legyenek illúzióid, hogy a magyarok majd egy csepp könnyet hullatnak ha a határokon megölnek bármennyiszer százezer arabot. Szép ország, tele ganéj emberekkel, élükön még ganéjabb vezetőkkel.