Lucky - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Lucky

Regisztrált:
2014. 09. 22. 14:57
Utolsó belépés:
2018. 02. 13. 18:11

2015. 10. 13. 15:57

Az legalább leellenőrizhető, hogy ki vette át: másnap már viheti is a kis motyóját a munkaügyi központba, kerülhet a helyére valaki akinek van némi affinitása is ehhez a munkához. De komolyan nem hiszem el, hogy ilyenekért se lehet senkit se kirúgni. Igény pedig lenne rá.

2015. 09. 23. 21:47

Jóhát Pozsgay elvtárs is olyan, hogy mosolyogva megsimogatta az udvaron játszadozó fiatal demokraták fejét. Ami tulajdonképpen rendes dolog volt tőle, hiszen közéjük is lövethetett volna. Ha így nézzük, ennek tükrében, jogos a díj.

2015. 09. 10. 13:39

Egyértelműen látszott, hogy a bizottság összevonás egy erőpróba, hogy a testület kismadaras kötődésű része megmutassa az erejét az olajos résznek. Hogy ennek mi értelme van azt nem tudom. Nem azzal kéne foglalkozni, hogy Orbán Viktor idejöjjön végre és itt hagyjon pártízmilliárd forrást árvízvédelemre meg visszahozza az alkotmánybíróságot stb?

2015. 09. 09. 18:47

Tippelek: ez a Filó is ugyanonnan bújt elő, ahonnan a kabinetfőnököt sikerült beszerezni. Valószinűleg ugyanaz a nagypolitikai szereplő akarja lenyomni Esztergom torkán és így befolyást szerezni a holdingon. Bár ennek ellentmond, hogy van kiskunfélegyházi versenyző is, ahonnan a kabinetfőnök jött. 

Szántó ugye PE egyesületes, ami Meggyes belső fideszes ellenzéke volt akik azután Tétényit is támogatták és behozták neki az egyházközeli szavazatokat. Ők voltak ha jól emlékszem az elsők akik kiléptek Tétényi mögül - ha jól hallom Szántó meg nem választása esetén ők lehetnek az elsők akik kilépnek Etelka mögül. Annak csúnya vége lesz.

Ez a Simon még érdekes dolgokat írt le, nem tűnik rossz spílernek, nem tudom miért nem ő a másik esélyes, miért a filoszemita anti... antiszemita filó ragadta meg a fantáziáját a képviselőknek.

2015. 09. 09. 18:28

Ja és mit szólnának a ipari parkos cégek - akiből él városunk?

 

Régi vicc, de ide illik: mit mond a skinhead az ázsiainak:

"Ne hunyorogj, zs...ó!"