imoti - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

imoti

Regisztrált:
2014. 09. 05. 19:41
Utolsó belépés:
2015. 05. 23. 11:08

2014. 11. 02. 1:07

Tisztelt Körmöczi Úr!

 

Nem értek valamit, kérem segítsen ki! Miért nem mondja el ezt személyesen Romanek Etelkának? Vagy a hölgy nem köszönte meg Önnek, hogy segített Tétényi Évával szemben szétoszlatni a szavazatokat, ezáltal elősegítve az ő győzelmét?

Örömmel tölt el, hogy a civil összefogást ennyire fontosnak tartja, nálam viszont az veri ki a biztosítékot, hogy mindezeket mondja úgy, hogy cselekedeteivel pont az ellenkezőket támasztja alá. 

 

Üdvözlettel: Egy csalódott esztergomi lakos

2014. 11. 02. 0:48

Az Orbán-kabinet garantálta az Esztergom-Budapest vasút szakasz 2014re való átadását is.. 

2014. 10. 31. 12:31

"Akik okostelefonjaikat villogtatták, nem az átlagjövedelmű emberek, vagy azok gyermekei. Eddig nem tiltakoztak erélyesen más komolyabb intézkedések ellen. Most elérte őket is a változás, fel is háborodtak."

Az utolsó mondatottad megválaszoltál mindent. Hogy eddig nem tiltakoztak e erélyesen más komolyabb intézkedések ellen, azt nem tudom, személyesen csak azt tudom mondani, hogy én magam is fiatal vagyok, és az előző kormányok rossz döntéseikor én otthon legóztam, és nemigazán voltam tisztában azzal, hogy mi is zajlik körülöttem. Azzal, hogy egy a mindennapjainkat meghatározó dolgot akartak korlátozni, ami nagyban a fiatalokat, de ugyan úgy a szolgáltatásokban dolgozó középkorú és idősebb generációt, meg úgy mindenkit aki ezzel egy kicsit is él, azt érinti, így az embereknek ez volt az utolsó csepp. 

"Az kevés, hogy Orbán takarodj. És azután? Ki, kik, hogyan?  Nem elég lerombolni a Bastille-t.  Az Igen-Igen Nagy Francia Forradalom végeredménye  B. Napóleon lett."

Személyes véleményem szerint, nincs olyan, hogy egy alkalmas ember, egy alkalmas párttal az ország élén. Nem Orbán Viktort kell leváltani, hanem a jelenlegi rendszert megreformálni! Magyarán, a jelenleg uralkodó egypártrendszert, és azt, hogy ma Magyarországon egy ember, egy személyben, a pártja teljes körű, kétharmadban lévő támogatásával mindent megtehessen, ezt kellene megszüntetni!
De, hogy valami reálisabbat mondjak, szerintem jelenleg elég lenne, ha egy új választást írnának ki, azt az EU felügyelné, és ha a választás eredményeképp nem szerezne a Fidesz kétharmadot, akkor végre rá lennének kényszerülve arra, hogy összefogjanak és kompromisszum készek legyenek. Mellesleg megjegyezném, hogy a Fidesznek egyetlen egy képviselő jelenti a kétharmados többséget!

"Demokrácia van, volt (és lesz is) tüntetés."

Orbánék a demokráciát nem felszámolják, hanem korlátozzák! És ez nagy különbség! Hiszen ugyan úgy szavazunk, de a törvényeket átszabva mindenhogyan nekik kedvezünk, voksoljunk bárhogyan is, és még megannyi példát lehetne felsorolni. Nem véletlen mondom mindig, hogy Orbán Viktor a világ egyik legjobb politikusa, mert úgy szabdalja fel a jogállamiságunkat itt Európa közepén, hogy abba senki érdemben bele nem tud kötni! Törökország pedig a legjobb példa, hogy az embereket ez nem is érdekli, ha ők jól járnak vele, viszont nálunk ez nincs így, nálunk a komapolitika miatt, CSAK A FIDESZ érdekeltségű emberek, cégek, vállalatok jutnak előnyhez, gátolva így a másként gondolkodókat és elősegítve ezzel a korlátozott sajtószabadság és a propaganda gépezetének terjedését. De hát hiába, nincs mit tenni, amíg lesz ember aki nem lefizetve, hanem valóban önként megy el a Békemenetre, és amíg lesz ember aki csak a Petőfi Rádió és az MTV cenzúrázott híreiből informálódik, addig Orbánéknak ugyan úgy meg lesz a kétharmada, még ha valójában nincs is kétharmada.

2014. 10. 29. 18:21

ez "nagyon egyszerű!":
telt telt a pohár..
..és ez volt az utolsó csepp!
A kormánnyal szemben eddig nem lépet fel senki, csak a különböző párok (Jobbik, MSZP, LMP, DK, stb.), akik rendezvényei mindig a pártnak megfelelően hol vandalizmusba, hol Gyurcsány imádatba ment át, és ezzel csak az adott párttal való szimpatizánsokat szólítva meg. Most, hogy valaki nagy okosan (állítólag maga Orbán Viktor) kitalálta az internetadót, egy olyan generációt is maga ellen fordított, akik eddig nemhogy egy tüntetésen nem vettek részt, de még a politikával sem foglalkoztak. Az október 26-i, több tízezres tüntetésen jöttek rá az emberek, hogy pártállástól függetlenül, a jobbikos, a baloldali, a nempárttag és minden egyéb ember részt vehet egy közös eseményen, és össze is tud fogni. A keddi tüntetésre már pont ezért mentek el 50, vagy egyes becslések szerint akár 100 ezren is, mert a vasárnapi egy jel volt nekik, hogy igen is sikerülhet! Most, hogy tudjuk, hogy közösen és összefogva, együtt sikerülhet összehoznunk valamit, így már mindenki nagyobb kedvel lép fel a kormány elnyomásai és rossz döntéseivel szemben mint eddig! És azt se feledjük, hogy a magyar választásra jogosultak csak 27%-a szavazott a Fideszre, 34%-a egyéb más pártra, és hatalmas nagy százalékban, 39% el sem ment szavazni! Magyarán a magyar választópolgárok több mint 73%-a nem a Fideszt szeretné, ami annyit tesz, hogy a több mint kétharmad valójában nálunk van és nem náluk!
Mellesleg ez a tüntetés nem csak az internetadó ellen irányult. A demonstrációk során végig az "Orbán takarodj!", a "Mocskos Fidesz!" és a "Viktátor" ment, személyes kedvenceim pedig a "Táncolj Viki, búcsú buli!" és a "Közmunkáza' Felcsúton!" voltak. Most az eddig hozott összes rossz törvény ellen szólt ez a demonstrálás, és az összes többi is, ami majd ezek után jön, ezért is lehetséges, hogy a nem egészen egy napja meghirdetett november 17-i tüntetésre már most 18 ezer ember jelezte, hogy részt venne (https://www.facebook.com/events/802535589803123/?notif_t=plan_user_joined).