Ancsus - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Ancsus

Regisztrált:
2014. 07. 23. 18:01
Utolsó belépés:
2016. 10. 10. 11:39

2016. 03. 08. 8:20

Eddig volt egy ronda, faházakkal terhelt, de üres tere Esztergomnak, most lesz egy ronda faházaktól mentes, de üres tere Esztergomnak, havi zsibvásárral, meg heti kofa kirakodóval. Ez lenne a fejlődés változás? Ez is 6 év alatt? Ez ám a városi koncepció, meg egy belvárosi terület leaszfaltozása! Csodás!

2016. 03. 04. 9:11

Romanek Etelka polgármesterként éppen annyira hibás, mint egy rosszul működő számítógépes program. A program önmagában nem okolható a készítő (kitaláló, fejlesztő, el, vagy felkészítő) rossz alkotása miatt. Romanek Etelka egy megrögzött (és ez itt nem degradáló, inkább tényszerű állítás) köztisztviselő. Egész életében zárt rendszerben gondolkodott és dolgozott, szabályokkal körülvéve, ahol az egyetlen üdítő (máskor dühítő) kivétel az aktuális vezető utasítása volt, a cél viszont mindig egy nagyobb és kényelmesebb szék megszerzése, de szigorúan házon belül. Még jó, hogy 4 x megjárta a Caminót, amire építeni lehetett a kampányt. A közéleti (politikai) önállótlanság legjelemzőbb példája egyébként a képviselő-testületi FIDESZ jelöltek kiválasztásának folyamata, amihez a leendő polgármesternek vajmi kevés köze volt. Nem csoda, őt is így találták ki  a posztra. 

A Romaneahibás oldal létrehozójának anonimitása pedig könnyedén felülírható, csak kell választanunk hozzá egy nevet és máris személyesebbé válik. Válasszuk mondjuk a leggyakoribb magyar vezetéknév. Mindjárt meg is nézem a Wikipédiát. (.......) Megvan! Kovács!

2016. 03. 02. 11:03

Lehet tudni, kik és milyen érdemeik alapján kapják a díszpolgári, meg Pro Urbe díjat, vagy marad meglepi?

2016. 03. 02. 10:59

Most kell féláron hirdetőtáblát venni Simicska Lalitól, Budapesten van néhány elfekvő darab. 

2016. 03. 01. 10:38

Mindig belerévedünk abba a múltba, amely sokat ígért és semmit sem adott, miközben próbáljuk megfejteni azt, amit a történelem már megfejtett.

Tudomásul kellene venni, hogy Tétényi Éva egy tévedés volt és pont. Éppolyan tévedése volt Esztergomnak, mint elődje Meggyes Tamás. Tévedésben tehát nem állunk rosszul.

Jövőképben azonban ennél sokkal rosszabbil állunk, ráadásul az előjelek sem bíztatóak, így egy kérdés feltétlenül marad, és a választ illene lassan erre keresni:

Mikor lesz már végre ennek a városnak is olyan vezetője, aki közmegegyezéssel alkalmas a város közmegelédésére szolgálni, ahogyan teszi ezt Dorogon Tittman, vagy Szegeden Botka, de, hogy ne érjen a kiegyensúlyozatlanság vádja, tette ezt szoci érában (is), Debrecenben Kósa, vagy Kaposváron Szita?

Mi meg itt a szemétdomb tetején pörgünk azon, hogy Tétényivel, hogyan lehetett volna jobb!

Komolyan, hihetetlen!