Ancsus - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Ancsus

Regisztrált:
2014. 07. 23. 18:01
Utolsó belépés:
2016. 10. 10. 11:39

2014. 08. 14. 18:03

Szerintem az az átlátszó, hogy olyan közigazgatási szervezetet talál meg rendre, amelyik Önhöz hasonló formában nem tud választ adni. Ha már erőszakot emlegetett, na ez igazán erőszakos megoldás. Nem fogadó napon bemenni a rendőrkapitányhoz, nem postai úton levelet küldeni neki, nem telefonon kérni a közreműködését, hanem nyílt levélben figyelmeztetni a dolgára. Igen kicsinyes, de ki várt mást? Tényleg nagyon észnél kell lennie mindenkinek a választsokon.

2014. 08. 14. 17:17

Geletey Balázsnak igaza van! Itt a kampány, és vannak, akiknek semmi sem drága! Pont ilyen Kovács Nyílt levél Géza. Hívószavak. Rossz, közbiztonság, megszervezi, javasolja. Aaaaaa, itt a megmondó-megoldó! Egy szar antré után jön a megváltó szervezés és javasltattétel Kovács Nyílt levél Géza előadásában. Hogy a fenébe került elő ez a téma pont most, pont nyílt levél formájában, pont a rendőrségnek? Nyilván viszketett a szerző nyílt levél tenyere. Én frankón beleköpnék!

2014. 07. 28. 15:36

Kísértet járja be a járást, Meggyes Tamás kísértete! Vajon mit vétettek szegény városlakók? Megválasztása esetén a vulgalitásra érzékenyebb városlakóknak füldugót osztanak a hivatalban. :-) Komolyan, ez hihetetlen!

2014. 07. 23. 18:10

Akkor, a téren áthaladni szabad? Az nem rongálja a térköveket, csak a parkolás? Valaki, mondjuk Debreczeni úr elmondja azt is, hogy miért várakoztak eddig szabálytalanul az autósok a téren? Eddig melyik KRESZ szabály tilalmazta ott a várakozást? Ha eddig szabálytalanul várakoztak és a hatóságnak (hogy kerül ide a polgárőrség????) intézkedési kötelezettsége van, akkor ez mellett eddig miért ment el a hatóság? Miért nem szerzett érvényt a jognak, ha intézkedési KÖTELEZETTSÉGE (nem joga!!!!) van? Ha május 18-án a PEB határozat alapján felkérte a rendőrség az ott parkolókat, hogy ne parkoljanak szabálytalanul, akkor más szabálysértés (bűncselekmény) esetén mennyi a türelmi idő?