Ancsus - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Ancsus

Regisztrált:
2014. 07. 23. 18:01
Utolsó belépés:
2016. 10. 10. 11:39

2016. 04. 07. 13:45

Én is kérdéseket tettem fel, én sem kaptam választ. Én a közbiztonsági kamerarendszer kiépítésére vonatkozóan kértem volna valami iránymutatást. Sajnos nekem sem sikerült elérnem az önkormányzati adminisztráció ingerküszöbét. Nem lehet azonban csodálkozni, hiszen a válasznélküliség országos méretekben ugyanígy jelen van. Kb. 6 éve nem tudjuk, hogy ki az a Habony Árpád, aki még a Szépművészetit is ingyen kapja esküvői rendezvényre, hogy csak egyet említsek.

Szóval a választópolgár, meg az ő kérdései - hogy összefoglaljam gondolataimat-, Magyarországon, 2016-ban le van szarva. S mindebből az derül ki, hogy az a bunkó, aki a "le van szarva" kifejezést használja! (Rolls Frakció)   

2016. 04. 05. 18:17

Mondanám, hogy  nagyon érdekes vita zajlik a tanárok 1 órás munkabeszüntetése okán, de nem szeretnék füllenteni. Az egész vitából egy dolog érdekel. Hol láttad a House of Cards 5. évadát. Én még csak a 4. évad 8. részénél járok, az Index is a 4. évadról értekezett minap egy cikkben. 

Azért nem tudom megállni a vita kapcsán, hogy a tanárokon kívül az egészségügynek sincs eszköze a tisztes munkavégzéshez, a határra vezényelt katonák és rendőrök szemeteszsákból készítenek szél és esőálló menedéket magunkank, miközben pihenés gyanánt százötvened magukkal hálnak, a minisztériumokban és intézményeiben a 10 órás munkanap tök átlagos (akinek nem tetszik el lehet menni), a NAV házatáján mindenki retteg a létszámoptimalizáció miatt, miközben nagyjából olyan stadionőrület van az országban, mint egykor a Római Birodalomban. Aranylábú gyerekeknek kellenek ám a működési feltételek, biztos fizetés, finom gyep, meg a szuper öltöző és edzőközpont, különben hogyan vonzanának annyi nézőt egy-egy hétvégén, mint a német III.osztály egyetlen mérkőzése. 

Közben azon megy a polemizálás, hogy akkor most az a Pukli lehet-e szószóló, akinek ÁVÓ-s volt az apja, vagy sem. 

Szánalomország!

2016. 03. 31. 12:05

A lényeg a folyamatos párbeszéd (vagy annak látszata) fenntartása.

Amíg beszélünk, addig nem ugatunk, pláne nem harapunk. (Dakota közmondás) 

2016. 03. 24. 11:22

Mi lesz a meglévő térfigyelő kamerákkal, üzembe helyezik-e, lecserélik-e, vagy hagyják úgy, ahogyan eddig volt?

Hova terveznek új térfigyelő kamerákat? Város be-és kilépő pontjaira, balesetveszélyes szakaszokra, vagy a köznyugalmat rendszeresen zavaró fiatalok által, rendszerint éjszakai sötétben használt közterületekre? (Daylight kamera)  

Lesz-e a városlakóknak beleszólási, javaslattételi joga a kamerák elhelyezését illetően? 

Hány darab kamerát terveznek kihelyezni, azok felügyeletét ki látja majd el, ha közterület-felügyelet (ahogyan kalapos-bajúszos kommentelőtársunktól tudjuk) nincs? 

Tervezik-e a kamerarendszer kiépítésével párhzamosan a közterület-felügyelet létrehozását?

Mekkora költséggel számoltak a kamerarendszer kiépítésére, illetve milyen pályázatot írnak ki a megvalósításra? (Nyílt, meghívásos)

Mikorra tervezik a kamerarendszer kiépítését?

Egyelőre nincs több kérdésem a témában, a gyors és mindanekit kielégíytő választ előre is köszönöm!

Ancsus