Ancsus - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Ancsus

Regisztrált:
2014. 07. 23. 18:01
Utolsó belépés:
2016. 10. 10. 11:39

2016. 04. 15. 11:06

A TEK már itt van, lesz, ki vigyázzon rá. Esténként meg jöhet próbálni Viktor, legalább gyakrabban látja a város(t). Csak a Nemzeti Öltöztetőknek lesz nehéz dolguk, ha Őfelsége egyszerre akarna próbálni, Fehérváron a palást, Esztergomban a korona, a jogarról, meg a kardról nem is beszéltünk, bár ötletem lenne.  Mindegy Mészáros Lőrinc víz-gáz-fűtésszerelő megoldja, csak adjanak hozzá elég közpént.  

2016. 04. 12. 18:27

Ma reggel azt gondoltam megvárom, amíg meghaladja a hétezret az olvasók száma, de lehet, hogy tízezerig is várhattam volna. Látható, hogy Futbóliában minden megtörténhet, egy nyikkanás nélkül. Közben a TEK -lassan- már a spájzban van! Jöhetnek még beljebb? Étkező, nappali, háló,. . .ágyban párnák közt? Persze, szigorúan csak a MI érdekünkben! Szánalomország.

2016. 04. 08. 15:34

Egy olyan városban, ahol tömegrendezvények fotóit kockázták ki a személyazonosság megállapítása végett, egy olyan városban, ahol a polgármester páncélszekrényéből (ennél finomabban nem tudom megfogalmazni) negatív minősítéssel ellátott névsorok kerültek elő, ahol a valódi döntéseket nem a polgármester hozza (sajnos még javaslat szintjén sem), ahol az ellenzéki képviselők kényelmesen ülnek a babérjaikon, ahol -igaza van Percjelzőnek- válaszra sem méltatják a közügyekben érdeklődő választópolgárt, ott vajon mit vár a szervező?

Az emberek lassan felejtenek, Esztergomban meg különösen, ezért nem mennek tüntetni, nem mennek párbeszédelni, ezzel szemben kushadva várják a változásokat, vagy írogatnak pl. itt a Szeretgom oldalán.

Csak kérdezem, az megvan, hogy a települési innováció jegyében gyalogos alagút váltja a Bajcsy utca rácsait? Istenem, ha Hofi élne, vajon mit mondana?  

2016. 04. 07. 16:18

Talán én reagáltam túl, ha a válasz hangneme megbántott, akkor elnézést! Mindez nem von le semmit a tartalomból, miszerint kéne egy hivatásos válaszadó az önkori részéről. Na, az lenne a párbeszéd, vagy valami hasonló.

2016. 04. 07. 15:14

Miért türelem, miért nem kuss(!) ? Szerinted tényleg normális az, hogy egy, a lakosságot is foglalkoztató kérdésben 3, 4, vagy 5 évet kelljen várni a válaszra, mert akkor lesz legközelebb választás? Addig passzívan pislogjon minden honpolgár a szemhéja mögött, de azt is úgy, hogy a TEK észre ne vegye? Ez a jelen a múlt, vagy már a jövő?