Boldizsár Sámson - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Boldizsár Sámson

Regisztrált:
2013. 10. 22. 11:50
Utolsó belépés:
2017. 02. 28. 6:41

2017. 02. 28. 6:46

Nem szeretnék lemaradni szentgyörgymezői huszonkilencedikei fórumról...! Melyik évben is???

2017. 02. 09. 0:21

Ha az alapitó okirat szerint, nem tartozik a Strandfürdő területéhez a "strandbüfé", ( ez eddig igy volt)  vagy is addig amig a dolognak ez a jogi része egyszer s mindenkorra nem tisztázódik, addig az önkormányzatnak nincs joga egy a jóhiszeműen megkötőtt szerződést vitatni, ahogyan tulajdonosként sem járhat el addig amig telekkönyvileg nem tisztázza a tulajdonviszonyát!

2017. 02. 07. 12:07
Szerintem két dolgot bizonyit az ötlet!
Egyfelől azt, hogy a város vezetése nem ismeri az "revitalizáció" iden szó magyar jelentését, ami felelevenítést, új életre keltést jelent, ez viszont a bezárás konstellációval értelmezhetetlen!
Már csak azért sem, mert eleddig a STANDKERT revitalizált állapotban volt!

Másfelől az, hogy az 1997. évi LXXVIII. törvény
az épitett környezet alakításárol és védelméről szóló 3. § (2) bekezdés egyértelműen leszögezi, hogy mit és hogyan tehet az önkormányzat, aminek sajnos eddig még mindig ellenszegült a város vezetés!

2016. 11. 25. 6:33

Sajnos igazad van!

Ez a városvezetés minden tekintetben rosszabb, mint annak elötte bármelyik is volt valaha!
És tényleg nem lehet velük "párbeszédet" kezdeményezni sem pedig folytatni, mert aki egyszer oda bekerül mind úgy gondolja, hogy rájuk a legalapvetőbb törvények sem vonatkoznak, hát akkor hogy is vennék számitásba azt, hogy egyébként az 1997. évi LXXVIII. törvény hatálya alá tartozó ügyekben (még ha az állami beruházás is) a közérdekű intézkedéseket és döntéseket megelőzően és azok végrehajtása során biztosítani kell a nyilvánosságot és a közösségi ellenőrzés lehetőségét is! 

Amióta ez a törvény joghatályban van, azóta Esztergomban még egyszer sem tartotta be az önkormányzat!

Álláspontom szerint a hiba azokban a "Fekete János" félékben van, akikre jellemző az együgyű provinciális simmlésség, akik a helyi vagy országos választásokon mindig a dogmákkal átitatott demagógiát részesítik előnyben!

2016. 09. 14. 0:20

Bocsánatot kérek mindenkitől, de a facebookon egy megosztásnál már leírtam a véleményem, de mire végeztem vele az illető törőlte a megosztást.

Ezért azt kinyomtattam és most megosztanám azokkal, akik nem értenek vele egyett!