Fekete - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Fekete

Regisztrált:
2007. 09. 23. 18:32
Utolsó belépés:
2010. 05. 31. 21:19

2008. 03. 21. 22:48

Lehet, hogy ez egy lerágott csont, de például én is csak most hallom először, és nem értem. Első gondolatom az volt, hogy ez kacsa, hisz, ha ez igaz, egy tisztességes embernek ilyenkor fel kéne állni, és bocsánatot kéne kérnie mindazoktól, akik megválasztották. Én legalábbis ezt tenném. Persze lehet, hogy a hírek ki vannak forgatva, és nem is igazak. Szeretném tudni például, hogy igaz- e amit az egominfo ír, vagyis a telek valóban „a várostáblát követően, már a városon kívül található”, és az se világos, hogy a telek mekkora, mert ha több tucat hektár méretű, vagy értékes ház, vagy ipari létesítmény van rajta, akkor ez teljesen reális ár. Jó lenne, ha valaki megírná, hogy mi is a valóság, vagyis, belterületi-e a telek, mekkora a mérete, fekvése a Suzukira nézve panorámás-e, és hasonlók. Így nagyon elhamarkodott ítéletet megfogalmazni. Amúgy én is mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok.

2008. 03. 18. 21:35

 Sajnos ez csak rosszabb lesz.

 Én már évek óta megmondtam, de ebben a városban az mind gonosz, aki az igazat mondja. Milyen szép egyeseknek egy álomvilágban élni, és elhinni, hogy egy iskolázatlan vezér és a magukat vörösből narancssárgára átfestett régi pártkatonák most majd nem fognak lopni, és vallásüldözőkből hirtelen keresztény és nemzeti érzelmű emberek lesznek. A helyi jobboldalból furcsamód eltűntek a „jobb”-ak. A végén más nem marad, csak az utolsó csont lerágása, és akik lelkesen mentek szavazni, kétségbeesve fogják tapasztalni, hogy aki meghívta őket a lakomára, a hátsó ajtón távozott, de a pincér a számlát azért nekik nyújtja be.

Nagyon sajnálom a megtévesztett embereket, mert a számlát mindannyian meg fogjuk fizetni.

 

Én hiszek az értelemben.

Hiszek a városban és faluban.

A tanyán ragadt ember igazában.

Hátrányosak nyomorában, emberek szenvedő

Panaszában. Hiszek a naivságban,

Az egyszerűség átkában, a megtévesztők,

Rágalmazok megkevert szavában.

Kicsiny emberekben megbúvó nagyságban.

Már csak négy falközt létező szárnyalásban.

Az álomban létező szabadságban.

Hatalmaskodok alá görnyedő szolgák panaszszavában.

A suttogásban,

Hol ÜVÖLTENI kéne, de nem lehet,

Mert minden falban tégla van,

S a téglában is félelem.

 

2008. 03. 16. 21:34

Hajrá Tamás! Így lesz Esztergomból Raiffaisengom!

2008. 03. 05. 23:37

Tisztelt Medve 53!

Közel hat évig voltam köztisztviselő a városházán. Az egész itteni sleppet ismerem. A KDNP tagja voltam. A hivatalban aláírási jogköröm volt, és saját költségvetéssel rendelkeztem. Bár én is Budapesten születtem, mint polgármesterünk, de azért a rendszerváltózásnál én is Esztergomban éltem, mert a szemináriumban voltam kispap.

Egyik jó ismerősem Sági Tamás aki az egyik alapítója volt az esztergomi Fidesz szervezetnek, furcsa, hogy pont a hiteles emberek koptak ki, és a régi pártkatonák festették át magukat.

Azt hiszem értem, miért ez az ingerültség. Nem kéne félni, ha azt tennétek fel kérdésnek, hogy kolbászból legyen a sövény, azt is megnyernétek, de a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Nem fog itt semmi se felgyorsulni, mert a hiteleket ráfizetéses vállakózásokba ölték, és nincs már mit eljelzálogosítani.