Viola Bence - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Viola Bence

Regisztrált:
2006. 05. 22. 0:00
Utolsó belépés:
2021. 05. 24. 17:03

Törölt felhasználó #2923

2016. 02. 21. 23:38

Nettó hülyeség ez a Modern városok dolog.  Sose volt arról szó, hogy a modern városok program keretében idejön, az mindig is csak a megyei jogú városokra vonatokott. Lehet, hogy mondott olyat, hogy idejön, de nem annak a keretein belül.

Kettő. Ez a város jó lenne, ha felfogná, hogy nem az állambácsitól/pártállamtól kéne várni a megoldást a saját problémáira, inkább Orbán a lábát ne tegye Egomba, van itt elég iparűzési bevétel, ami más településeknek nem adatott meg, mégsem tudunk vele mit kezdeni évtizedek óta. Az agyam eldobom, amikor a facebookon értelmesnek tűnő emberek arról tartanak értekezést, hogy a Bajcsy 20-26 helyreállításában miért nem segít Orbán.

Három: Az összes baj eredője, hogy a város lakói elhiszik, hogy Esztergom különleges, és neki alanyi jogon jár az ingyen sör meg örök élet, pedig egy huszonezres has-been washed-up kupac szar, amit ide-oda lapátolunk 27 éve. Nem illet meg minket semmiféle előjog 2016-ban, csókolom, ez nem a 15. század.

Négy: aki elhiszi, amit egy országos politikus mond a kampány alatt, és hogy ezt be is tartja, az mondjon le a szavazati jogáról inkább. Az a dolguk, hogy leígérjék a csillagos eget is. Ha csak annyit mondott, hogy ő eljön Egomba, akkor meg lekötelezne, ha ezt nem tartaná be.

 

Ez a város meg az idők végezetéig képes megszavazni a fideszt, mert azt hiszi, hogy különleges (lsd hármas pont) és ha e mellett kormánypárti is (lsd négyes pont) és akkor majd kap pénzt (lsd kettes kettes pont). Az nem zavar senkit, hogy Egom célzottan az élményfürdő óta nem kapott semmit, max inkasszót, meg hamis költségbecsléseket a KLIK-től arról, hogy mennyibe fog nekünk kerülni az iskolák átvétele évente.

2016. 02. 21. 21:47

Remélem azért hétvégente marad ilyen az esztergom.hu

2016. 02. 20. 23:27

A másik oldalon oké, hogy van egy zúzottköves szakasz, de a gyalogos forgalom nem azon az oldalon megy. Pusztán azért, mert az Ady Endre utca keleti felén elég nagy szakaszon egyszerűen nincs járda, ezért mindenki a főút felőli oldalon megy.

2016. 02. 19. 10:09

Jut eszembe: Mi a helyzet ezzel a NAMI egyesülettel? Hiszen nyilván nem csak akkor léteznek, amikor a Fidesznek kell még egy név a támogatók listáján. Nyilván amúgy egy aktív egyesület, amivel tele vannak a hírek választások között is.

2016. 02. 18. 10:34

Ennek a közleménynek a hírértéke közelít a nullához. Csak a lényeget nem írták bele, miszerint hova akarják költöztetni az ügyeletet, miért merült fel egyáltalán a költözés, illetve, hogy mi az "épület ügye".