zooe - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

zooe

Regisztrált:
2012. 02. 02. 20:27
Utolsó belépés:
2012. 02. 20. 13:26

2012. 02. 11. 10:58

"Az utódoknak vagy az adósságrendezésnek tulajdonítani az előző városvezetés elévülhetetlen történelmi léptékű érdemeit..."

Hmm... a "sajtos" Azazelló, pm, gatekeeper értelmetlenül maszatolós társasághoz végül a mina nick is csatlakozott. Bár elévülhetetlen érdemek tulajdonításáról eddig szó sem volt, vajon hány ilyen álnév lehet még a kommunikációs talonban? :-D

2012. 02. 10. 18:55

Igen. Egy bizonyos ponton be kell látnia mindenkinek, hogy a józan ész sajnos nem magától értetődő.

Aki tagadja, azt nehéz meggyőzni vele.

Törölt felhasználó #3155

2012. 02. 10. 18:18

"Örülök, hogy abban egyetértünk: Tétényi nem adhat pénzt semmire, csak arra, amit a Fidesz frakció megszavaz."

Ezt nem vitatta senki (és ezután sem is kell vitatni senkinek). Én csak megjegyeztem, hogy Tétényi polgármesterként nem mindent írt alá, amit a testület megszavazott. Mivel az ő munkáltatója a testület, s abban jelenleg 2/3-os többségben van a Fidesz-frakció, – az amúgy képviseleti demokráciákban nem meglepő módon – általában a többség szavazata dönt. Esztergomban sajnálatos módon Tétényi kénye-kedve. Egyelőre.

Azt pedig, hogy önkényes (szerintem sok esetben törvényellenes) aláírás megtagadási és 3 hónapos "polgármesteri engedetlenségi" tevékenysége miatt miért nem kapott még fegyelmit a testülettől, azt magam sem értem. Én már rég adtam volna neki!

"Tehát nem szavazták meg! Akkor?"

Akkor?!? A lényeg akkor is az, hogy mit nem szavaztak meg. Az pedig egy adósságrendezés alatt álló városban adósságszolgálat nélküli költségvetés volt. Nem bonyolult, és nem is értem mit nem lehet ezen megérteni. A többi felesleges terelés itt egy látszólag "terhelt" fórumozó részéről (aki lehet, hogy nyilvánvaló terheltségét csak megjátssza).

"Akkor tehát tehette volna a hatalom gyakorlója-jelen esetben-a Fidesz frakció, hogy..."

S mivel nem tette, ezért Tétényinek meg kellett büntetnie őket egy adósságrendezéssel? Meg saját városát is. Részéről tényleg nem volt más lehetőség? Ugye ez csak vicc?

Törölt felhasználó #3155

2012. 02. 08. 23:07

"Jó, akkor cáfolok"

De csak okosan! :-D

"Tétényi nem adhat pénzt semmire, csak arra, amit a Fidesz frakció megszavaz. Megszavazták?"

Nem, de hadd kérdezzek vissza, mert nem mindegy, hogy mit nem! Ki szavazna meg olyat, hogy egy adósságrendezési eljárás kölstégvetésében ne legyen adósságszolgálat betervezve?

No és amit eddig a testület megszavazott, azt Tétényi mind alá is írta? Csak azér, mert Tétényi 2012 január 1. előtti tevékenysége jórészt polgármesteri akadályoztatások bejelentéséről, polgári-, polgármesteri engedetlenségekről és határozat aláírásának megtagadásáról szólt.

"Megakadályozták az adósságrendezés elindítását? NEM!"

Ezt viszont egyszer már leírták ide vagyis, hogy a frakció meg akarta akadályozni, "de a mentálisan akadályoztatott nem hajtotta végre a határozatokat." Azt is írták, hogy hazánk jogrendjét felkészületlenül érte mindez. Végül ezért hoztak olyan törvényt, hogy ilyen eset ne fordulhasson többé elő. Manapság már a testület meg tudná akadályozni az eljárás meginítását, de a 2010 november 23-án hatályos törvény szerint a polgármester egyedül is kezdeményezhetett eljárást települése ellen. Tétényi kezdeményezett is. Sem a Fidesz, sem más nem kellett neki ehhez a testületből, így megakadályozni sem tudta volna azt rajta kívül senki.

Törölt felhasználó #3155

2012. 02. 08. 7:08

"No, de a Fidesz frakció miért nem akadályozta meg az adósságrendezési eljárás megindítását? Ezt bármikor megtehették volna könnyedén!"

Engem felesleges kérdezni! Én vagy csúsztatok, vagy valamit nem tudok. Más lehetőség nincs. Cáfolat egyetlen szavamra sem érkezik itt, csak lekezelés.

A tutit meg csak te mondhatod el itt és a hozzád hasonlók. Igazatok is csak nektek lehett Eszrgomban mindenről, így a Fidesz-frakcióról is. Mindenki más téved, vagy szándékosan félrevezet. Ti nem. Ettől vagytok olyan hitelesek és sikosságmentesek. Hogy is monta Tétényi? "Jó kis társaság"... :-D