messzi - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

messzi

Regisztrált:
2011. 09. 06. 12:46
Utolsó belépés:
2013. 02. 06. 16:38

2012. 12. 05. 10:18

Olvass figyelmesen Konok! Hátha megérted a két nyilatkozat közötti különbséget.

üdv:

Messzi

2012. 12. 05. 9:42

Stámusz Andrea igen kellemetlen helyzetben van. Pártja nem határolódott el attól az antiszemita megnyilvánulástól, sőt gyakorlatilag védelmébe vette az emberi értékeket teljes mértékben megalázó képviselőt.

Ennek hatására a magyar társadalom egészséges reakciója volt a náciellenes tömegmegmozdulás.

A Jobbik azzal, hogy náci nézeteket nem utasított el, nyert ( vagy megtartott ) pár ezer szélsőjobbos szimpatizánst. És elnyerte egyúttal a magyar társadalom döntő többségét adó demokraták mély megvetését.

Stámusz Andrea ennek a pártnak a tagja. Ha valóban komolyan gondolja esztergomi demokráciavédő tevékenységét, bizony el kell ítélnie párttársa megnyilvánulását. Határozottan, nyilvánosan. Különben kárba vész az, amit eddig felépített. Önhibáján kívül.

Ami pedig Tétényi Évát illeti, ez után az esemény után tisztában kell lennie annak következményeivel, ha megjelenik jobbikos pártrendezvényen, vagy jobbikos országgyűlési képviselővel mutatkozik.

2012. 12. 05. 9:29

Az MSZP lemondásra szólította fel Zusclagot. Ezt ugye a Jobbik nem tette meg. Hogy miért? Mert az egyik demokratikus párt, a másik szalonképtelen szélsőjobboldali párt.

"Az MSZP etikai albizottsága tegnap a következő döntést hozta: "Figyelemmel a cselekmény súlyára, az MSZP Etikai Albizottsága javasolja, hogy az Országos Etikai Egyeztető Bizottság soron következő ülésén, Zuschlag János etikai vétségével kapcsolatban, fegyelmi eljárást folytasson le, s hozza meg döntését. Indítványozza továbbá, hogy a jelölési joggal bíró kiskunhalasi pártszervezet haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül eljárását lefolytatva, szólítsa fel Zuschlag János országgyűlési képviselőt, mandátumáról történő lemondásra."

Aztán meg önként lemondott.

Zuschlag János hétfőn sajtótájékoztatón bejelentette, hogy lemond országgyűlési képviselői mandátumáról. A szocialista országgyűlési képviselő döntését azzal indokolta, hogy múlt héten óriási hibát követett el, mint ember és mint politikus.

"Van úgy egy politikus életében, hogy hibázik. (...) Én múlt hét kedden óriási hibát követtem el, egyrészt mint ember, egyrészt mint politikus" - mondta. Úgy látja: azzal hibázott, hogy olyan témát tett gúny tárgyává, amely sértheti és bánthatja az embereket.

Hétfői sajtótájékoztatóján a politikus azt mondta: "nagyon sajnálom, és nagyon megbántam a tettemet, hiszen egy életre megtanultam, hogy az ember nem poénkodik és nem viccelődik, mert az nem illő, főleg olyan ügyekben, amelyek egyesekben fájdalmas emlékeket ébreszthetnek".

Mint mondta, ezért elnézést kér mindenkitől, akit megbántott.

"A mai napon bejelentem, hogy lemondok országgyűlési képviselői megbízatásomról, mert azt gondolom, hogy ez így tisztességes, így erkölcsös" - fogalmazott. Hozzátette: a politikusoknak példát kell abban mutatniuk, hogy ha hibáznak, levonják abból a következtetéseket.


2012. 11. 29. 19:14

ez alól kivételt csak az egyes politikai pártok által kifejezetten Esztergomot közvetlenül érintő hírértékű tartalmak elhelyezése jelent."

Ezt messzemenően figyelembe fogom venni a fórumokban való kommentelés során!

Márcsak azért is, mert az esztegomi potenciális szavazóiknak kívánok üzenni.

Szóval ez így teljesen rendben lesz !:)

2012. 11. 29. 18:53

Elnézést a sietség okozta értelemzavaró hibákért!

Ha ezáltal csak pár tucatnyian kevesebben, esetlg egy-két százan fognak a Jobbikra szavazni 2014-ben, nekem megérte!:)

helyesen:

Ha ezáltal csak pár tucatnyival kevesebben, esetleg egy-két százzal kevesebben fognak a Jobbikra szavazni 2014-ben, nekem megérte!:)