VP - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

VP

Regisztrált:
2011. 03. 25. 20:41
Utolsó belépés:
2011. 11. 22. 19:06

2011. 03. 26. 16:52

Nos, örülök azért, hogy akad pár olyan ember, aki megérti a levelem lényegét - mindenféle utalás nélkül mondom, hogy érdekes módon ezek pont azok az emberek, akik az elmúlt években az élvonalban hadakoztak Meggyes Tamással és sokkal jobban ismerik a harcmodorát, mint bármelyik másik hozzászóló, sőt: mint Tétényi Éva.

Természetesen mindenkinek szíve joga bárkivel azonosítani, vagy egyenesen ellenségként kikáltani engem, csak azért, mert némi kritikát mertem megfogalmazni Tétényi Éva személye ellen. Volt időm hozzászokni ehhez a gyakorlathoz, bár át hálistennek nem vettem - nem úgy, mint néhányan ezen a fórumon.

Igen, Tétényi Évát nem tartom jó polgármesternek, de minden jogom megvan hozzá, hogy ezt így gondoljam. Szeretném viszont építő jellegű kritikámmal jobbá tenni - ha már felsorakozott mögötte és feltétlen bizalmat szavazott neki a fél város. Magam és gyermekeim városáról van szó, szeretném, ha a katarktikus, forradalmi hangulatú októberi választások után nem csalódnom kellene, kellett volna. És igen, ha tehetném, egy esetleges előrehozott választásokon nem Tétényi Évát indítanám, mert nem bízok abban, hogy a rendrakáshoz feltétlenül szükséges személycserék elvégzéséhez lenne benne elegendő spiritusz.

Végül a tanácsadókról: írtam már többször is, hogy Tétényi Évának vagy csapnivaló tanácsadói vannak (vagy éppen az "ellenség követei", akik szándékosan látják el őt rossz tanácsokkal!), vagy végtelenül makacs és nem hallgat senkire. Nem tudom megítélni, de mind jogi és mind kommunikációs területeken meglepően hatalmas, olykor felfoghatatlan hibákat követ el. Ha  megválasztása után a kampányban mellette álló szakemberek (akik hozzám hasonlóan ámulnak Tétényi balgaságán) tanácsaira támaszkodott volna, most nagyon nem itt tartanánk.

Ennyit kívántam még hozzáfűzni, a többit leírta helyettem János és Jenő, köszönöm.

2011. 03. 26. 10:30

Félreértett. Bár kifejezett célom volt, hogy ne mondjak neveket, nagyon nehéz tartani magamat ehhez úgy, hogy közben érthető is legyek.

A szoros értelemben vett hivatal ranglétrájának felső fokain minden bizonnyal mindenki Meggyes Tamás embere - kár ezen vitatkozni, akármit is mondanak, ez így van. Naiv dolog azt feltételezni, hogy különvéleménnyel rendelkező ember egy percig is maradhatott volna a hivatalban Meggyes ideje alatt. A városi cégek helyzete hasonló, azok vezető is teljesen nyilvánvalóan Meggyeshez lojálisak a mai napig. Tétényi nagyon rossz tanácsadót választott, ha ezzel ellentétesek az információi.

A sajtó kérdése lazább, bár a Hídlap gyalázatos és minden erkölcsi és szakmai színvonalat alulmúló ténykedése után a szigorú értelemben vett technikai személyzeten kívül nyugodtan el lehetett volna küldeni mindenkit onnan is. Az ETV-nél értelemszerűen arányaiban több a szakember, de kapásból tudok három nevet mondani, akiknek a választások után semmi maradásuk nem lett volna a városi médiában (sőt, talán a városban sem).

Az a gondolat, melyet itt Szeretgomon is sokszor olvastam már Tétényi-közeli emberektől, miszerint "ezek az emberek szépen lassan át fognak állni" nyilvánvalóan nevetségesen naiv és végtelenül ostoba feltételezés, melyben már-már szándékos megtévesztést látok. Lehet, hogy Tétényi Évának első körben "saját" tanácsadóitől kéne megszabadulnia?

2011. 03. 25. 21:20

Nem szó szoros értelmében vett háborút vizionáltam. Radikális rendcsinálás elképzelhető fegyver nélkül is, mondjuk egy hivatal személyi állományának a megritkításával. Pártkatonának helye nincs. Jöhet az ügyvéd, közgazdász, munkajogász, stb...

Tétényi Éva hibázott, amikor ezeket a döntéseket a "béke és együttműködés" jegyében nem hozta meg. Ha meglépi ezt a "nulladik lépést", most lehetne toleránsan és erőszakmentesen vezetni a várost, keze alá dolgozó, megbízható munkatársakkal.

A vicces kedvűek figyelmébe: nem vagyok sem rosszindulatú, sem idióta, csupán más megközelítésből látom a dolgokat. Olyanból, melyről még nem bizonyosodott be, hogy működésképtelen.

2011. 03. 25. 20:51

Egy palesztin toleráns, békeszerető és nem mocskolódó ember egyszer leült egy tank elé. Aztán kettélőtték.

Elnézést a durva példáért, nem akarok feltétlenül párhuzamot vonni, csak szeretném érzékeltetni, hogy ezt így nem lehet. Mire jutott a toleranciával Tétényi Éva?

2011. 03. 25. 20:48

Ez öl meg minden vitát és érvelést: a demagógia.

Lassan fél év sem volt elég belátni sem Tétényi Évának, se néhány választónak (tisztelet a kivételnek), hogy Meggyes Tamás ellen csak Meggyes Tamás eszközeivel lehet küzdeni. Álljunk rajtvonalhoz, kedves barátom, én egy S8-as Audival vagyok, Ön pedig biciklivel. Körülbelül így játszik Tétényi Éva is, a tét pedig Esztergom bőre, az Ön bőre, az én bőröm, a gyermekeik bőre. És egy ilyen vérre menő játék mellett nagyon rossz szemmel nézem a töketlenkedést.

"igazi forradalommal kell megszabadulni a társadalom testén élősködő gyennyes fekélytől"

Mintha én nem ezt írtam volna le. A nép megtette a feladatát, felhatalmazta Tétényi Évát, hogy harcba menjen. De ne így, könyörgöm!